Όταν κερδίζει ο Blatter, η Ευρώπη θα εξετάσει το μποϋκοτάζ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη Ρωσία

“Αν η UEFA παραιτηθεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα έχει μεγάλο αντίκτυπο. Αν Blatter γίνεται και πάλι πρόεδρος, θα πρέπει για αυτή την ευκαιρία για να συζητήσουμε «είπε ο Dyke για το Sky Sports

Και συνέχισε:.» Η πιθανότητα ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν συμμετείχε μόνο στην Αγγλία, αλλά και όλους τους άλλους, η δίκαιη δεν είναι . Μια τέτοια κίνηση δεν θα έχει καμία επίδραση σε όλα, και μετά από λίγο θα ήταν όλα ξεχάσει. «

Ο επικεφαλής της ισχυρής Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είναι μόνη της σε αυτή τη Ζυρίχη παραχώρησε μια τελευταία λύση.Μποϊκοτάζ της Πέμπτης δεν απέκλεισε ακόμα και το κεφάλι της Ευρωπαϊκής ποδοσφαίρου Ένωσης UEFA Μισέλ Πλατινί.

«Την επόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της UEFA στο Βερολίνο, και ό, τι είναι δυνατόν», δήλωσε ο Πλατινί στην άμεση ερώτηση των δημοσιογράφων.

Προεδρικό FIFA εκλογές θα 1χβετ mobile διεξαχθούν την Παρασκευή (αποτελέσματα θα είναι το απόγευμα ή το βράδυ) και Blatter είναι το φαβορί παρά το σκάνδαλο διαφθοράς. Υποστηρίζονται από την Αφρική, την Ασία και μεγάλο μέρος της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, την πλειοψηφία.

Αντίθετα, ο Ιορδανός πρίγκιπας Αλί Μπιν Χουσεΐν, ο οποίος είναι Blatterovým μόνο protikandidátem χτίστηκε μόνο η Ευρώπη, Ωκεανία και τη Βόρεια Αμερική. </P “Δεν νομίζω ότι ο Blatter μπορεί να σταματήσει”, σκέφτηκε ο Dyke. «Ίσως επιβιώνει συνέδριο αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ζυρίχη, αλλά μακροπρόθεσμα δεν το κάνουν.Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, το επίπεδο διαφθοράς έχει αυξηθεί σε απαράδεκτο επίπεδο. Είναι φοβερό! «

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 θα φιλοξενηθεί από τη Ρωσία, η οποία με την επιλογή της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA ηττήθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αγγλία.

Η ελβετική δικαιοσύνη ερευνά τώρα αν σε αυτές τις εκλογές (και η επιλογή του MS στο Κατάρ το 2022) δεν υπήρχε διαφθορά

ο πρώην επικεφαλής της UEFA Lennart Johansson, διότι η σουηδική καθημερινή Sportbladet απάντησε ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια νέα εκλογή τους διοργανωτές:. «περιμένω ότι αυτή η απόφαση θα πρέπει να επανεξεταστεί. Ο ίδιος στοιχημα ο Μπλάτερ είπε ότι η απόφαση να πάει ανατολικά δεν ήταν σωστή. Είμαι βέβαιος ότι θα αποφασίσουν και πάλι. «

FIFA για τις επόμενες εκλογές έχει αλλάξει τον τρόπο της ψηφοφορίας.Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αποφασιστεί από την εκτελεστική επιτροπή, αλλά το Κογκρέσο, ότι όλα τα 209 μέλη.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου σε κάθε περίπτωση παραμένει διαιρεμένη μετά το συνέδριο της Ζυρίχης. Από τη μία πλευρά, μια μειοψηφία επιρροή γήπεδο ποδοσφαίρου, στην απέναντι όχθη από τις πιο μειονεκτικές χώρες της Αφρικής και της Ασίας.

«Η σημερινή υπόθεση για το ποδόσφαιρο σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Και στο μέλλον, φαίνεται ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου παραμένει πολωμένη, «συλλογίστηκε παρασκήνια της διεθνούς ποδοσφαίρου ειδικός Petr Fousek, ο οποίος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας της FIFA και της UEFA.