Anglia Eddie Jones felveti Dylan Hartley kapitánykérdését a tilalom felett

Eddie Jones azt mondta, hogy Anglia kapitány Dylan Hartley „leereszte magát, letette a klubját, és leereszte az országát”, miután a piros lapja és a hat hetes tiltása miatt merev karra került a Leinster Sean O-ján. Brien.

Az Anglia főedzője azt is elmondta a Northampton-nak, hogy nincs garancia arra, hogy az elbocsátást és az azt követő felfüggesztést követően január 3-ig fog megszüntetni az angol kapitányt.

„Dylan csalódni fog, mint bárki, ami történt, és a mobil fogadás büntetésért felelős, mert a World Rugby-irányelv a fej védelméről 100% -ra igaz” – mondta Jones egy interjúban a Daily Telegraph-al. – Ő maga elengedte magát, letette a klubját, és elengedte az országát. Anglia Dylan Hartley kapitány egy heves cselekedet a karrier elhanyagolásától | Robert Kitson Bővebben

Angliában 13 játékot nyertek egymás után Hartley-val kapitányként, de Jones messze nem volt kétséges a 30 évesek számára, aki megtartotta a hat nemzet karszalagját, amely Angliából indul 4-én Február, amikor Franciaország meglátogatja a Twickenhamet.

„A Hat Nemzetek kiválasztására jogosult, és minden válogatáshoz igazodik – a legjobb 23-at választjuk, és ha a legjobb 23-ban van, akkor lehet, hogy kapitány lesz – mondta Jones. „Ez nem az utolsó esély neki, de megérti, hogy nem viselkedhet úgy, ahogyan tette.”

Hartley a pályafutása után hat perccel megkapta pályafutása harmadik piros lapját. Northampton helyettesítése Leinster ellen a Franklin’s Gardens-ben ebben a hónapban.

Az ezt követő hat hetes tilalom összesen 60 héttel felfüggesztette karrierjét, és azt jelenti, hogy ha Anglia ellen Franciaország ellen vezeti, akkor csak hat mobil sportfogadás percnyi versenyképes rögbi az elmúlt két hónapban.

Hartleynek sokkal jobb fegyelmi rekordja van Angliának, mint a szenteknek, de ha Jones úgy dönt, hogy helyettesíti kapitányként, akkor a három fő jelölt az Owen lesz. Farrell, Maro Itoje és Mike Brown.Jones azonban támogatták Hartley-t, mondván a Times-nak: „Dylan-ról az a szerelem, hogy szereti a rögbi, szereti a klubját játszani, játszani az országában.Hadd fizesse meg a büntetést, és folytassa vele.