Ausztrál Jamie Mitchell meghódítja a hatalmas hullámokat a Nazaré győzelméhez

Az ausztrál Jamie Mitchell azt állította, hogy kedden a World Surf League Big Wave Tour Nazaré Challenge a portugál vízalatti kanyonnal, amely hatalmas 10 méteres hullámokat kínál a világ legjobb nagy hullámú szörfösök számára.

“Én még soha nem tettek végleges döntést a mai napig, így a nyertes irreális, tudtam, hogy közel vagyok ahhoz, hogy jól csinálok egy teljes eseményt ”- mondta Mitchell. „Az egész verseny kezdetétől a végéig való összeállítása sokkal izgalmasabb, mint a mai fogadások az interneten győzelem.Nagyon jól éreztem magam, a testületem csodálatosnak érezte magát, és bizalmat adott nekem. ”A szörfösök szörnyhullámokkal szembesülnek, mint a nagy hullámú túra Nazaré – képekben Tovább

A nagy hullámú rajongók kapacitása a mérföldkő világítótorony által összegyűjtött pont a Portugáliában mindig a legnagyobb hullámokra nézett ponton. az alsó fordulóba, mielőtt a fehérvizű hegyi étkezés után elfogyasztotta.

Később a felszerelésével felszínre került, és kitűnő 8,67-es jutalmat kapott annak érdekében, hogy ellopja Brazília Carlos Burle vezetését.Az ausztrálok gyorsan felvettek egy második pontszámot a táblára, hogy meggyőződjék a vezetéséről, és tartsák a végső részt.

Mitchell elindult a leánykori Big Wave Tour győzelmével. a túrák rangsorában 13.-tól ötödikig.

„Más eseményeken jó ritmusba kerültem, de egy bizonyos ponton elvesztettem, de ezt sikerült megtartanom, és csodálatosnak érzi magát” – mondta.

Burle, a hosszú ideje versenyző és a 2009-es Big Wave Tour bajnok versenyzőként végzett az utolsó szezonban.

“Nagyon büszke vagyok a testemre ez a hideg időjárás online sport fogadás kemény esemény volt, hatalmas hullámokat esett, és egész nap megduzzadt – mondta. „A döntőbe jutottam, és közel voltam a győzelemhez a világ legjobb srácai ellen.”

A portugál João De Macedo harmadik lett.