Bet365 internetes fogadóirodák

A Racing uralkodó testülete tagadta, hogy nem megfelelő engedékenység áll fenn a jókedvű Paul John-nak, aki a múlt héten visszaszerezte a licenceit, annak ellenére, hogy a Bet365 szabályozó véleménye szerint két ló megállítása decemberben. John az egyetlen tanú, akit a British Horseracing Authority a Jim Best edzője ellen támadott, azzal a feladattal, hogy a jockey-t elveszítse a kérdéses lovakra. Jockey azt állítja, hogy a tréner Jim Best elrendelte, hogy két lovát leálljon.

Az a tény, hogy John vezethet egy versenyen, azt jelenti, hogy álláspontja éles ellentétben áll Paul Cooley, Best főnökével és egy védő tanúval, akit nem gyanúsítanak Bet365 semmilyen jogsértés miatt, de még mindig nem tud versenyezni.A Cooley januárban engedélykérelmet nyújtott be, de még mindig vár egy végleges ítéletre, miután öt hónapig tartották, amíg a BHA végül beleegyezett abba, hogy az ügyet a Guardian megközelítése után vizsgálja.

A BHA tagadja mindenféle foglalkozik Johnnal.Best ügyvédei azzal érvelnek, hogy volt egy üzlet, és arra utalnak, hogy a januári e-mailt a BHA QC-ból John ügyvédje, amelyben a BHA azt mondja, nem keresi a kizárási időszakot, ha John mindketten bűnösnek vallja magát, és kijelenti, Bet365 hogy lovagolt, mint ő, mert Best mondta hogy ezt tegye.

Robin Mounsey, a BHA szóvivője elmondta: “Nagyon erősen elutasítjuk azt a javaslatot, hogy a BHA másképpen kezelte Paul Johnt a szabályokat sértő bármely résztvevővel, , “De nem tudott azonosítani egy másik esetet, amikor egy jockey olyan gyors visszatérést tett a Bet365 alternatív link nyeregbe, miután megállapította, hogy két lovát megállt.Privát módon, és hangsúlyozva, hogy a tények eltérőek, a tisztviselők úgy vélik, hogy Jimmy Quinn, Darren Williams és Robbie Fitzpatrick esetei precedensek a komoly bűncselekmények miatt bűnösnek talált jockerek miatt.

De ezek közül nem találták meg a lovat, és Quinn ügyében úgy döntöttek, hogy nem fog leállítani egy lovat, ha ezt megkérik.Mindazonáltal mind a ketten tiltották el a sportot egy ideig, míg János soha nem volt tiltva, és csupán hat hónapra engedélyezte a licensz kérelmezését. A bonyolult tényező az, hogy a BHA továbbra is támaszkodik Johnnak a fegyelmi panel eredeti ítéletére vonatkozó részét, annak ellenére, hogy az ítéletet a Best fellebbezése után visszavonták, a fellebbezést az elfogultság és az indokolás hiánya miatt sikerült végrehajtani. A BHA nem adott Bet365 magyarázatot arról, hogy mi fog történni Johnnal, ha a Best ügye tervezett megismétlése véget ér, azzal, hogy az edzőt felmentik és a bűnösség kizárólag a jockey-szel pihent. hogy engedélyét az engedély iránti kérelmének későbbi benyújtására csak bizonyos idő elteltével engedélyezte.De május közepétől a John Facebook oldalára mutató bejegyzés azt sugallja, hogy a napot, az elsőt a felfüggesztése lejártát követően kívánja alkalmazni. Arra a kérdésre, hogy miért érdemel Johnnek egy olyan késlekedés, amelyet úgy tűnik, nem állt szándékában állni, a BHA nem válaszolt. Cooley-szel kapcsolatban a BHA azt mondja, hogy nem folytatható, amíg a Legjobb és Cooley nem válaszolt a néhány héttel ezelőtt küldött kérdésekre.A legjobb képviselők azzal vádolják a BHA-t, hogy megpróbálja megfulladni Bet365 őket az eljárás és a papírmunka során. Mounsey azt mondta: “A fegyelmi bizottság által a Paul Jánosra kirótt büntetést, és a súlyosbodást és a büntetés enyhítését a sorban a bűncselekményekkel kapcsolatos eljárásokra és büntetésekre.

“Az engedélyezési kérelemre tekintettel az engedélyező csapat egyedülálló érdemeket tekintett Paul János kérelmére, és megtette az összes szükséges lépést annak felmérésére, engedélyt, beleértve az integritás-értékelést.BHA visszautasítja a jockey alkalmazását Jim Best védelmi tanú Olvasson többet

“Az alkalmazás értékelésénél az engedélyező csapat úgy vélte, hogy Paul Johnot soha nem tiltották le, sportot, hogy elismerte a szóban forgó jogsértéseket, és hogy bűntudatot indított a cselekedeteiért.Azt is megjegyezték, hogy egy amatőr lovas engedélyét kérte, ami Bet365 összhangban van azzal a kijelentett szándékával, hogy újra elindul a sportban, és megépíti az emberek bizalmát belőle, és olyan engedélyt, amelyre minden feltétel teljesül.

< p> “A Paul Cooley és Jim Best által közösen készített apprentice jockey-kérelmet az első meghallgatás időtartamára tartották, de a BHA-t később felkérték, hogy vizsgálja felül újra. Ez a folyamat folyamatban van, és a BHA jelenleg a Best and Cooley üzlettől további információkat vár az Bet365 alkalmazásukkal kapcsolatban. “