Bozáni kettős tüzek A győzelem az Unibet győzelemre a Wanderers ellen

A Vándorok ellen az AAMI Parkban a hetek múlttalan győzelmét sehol sem lehetett látni. A bajnoki győztes nyüzsgés visszatért a go-go-ból, Kevin Muscat oldala pedig támadó stílusával védekező megoldással. Lawrence Thomas verhetetlen formában volt a célpontban, és a Victory mindhárom első helyezettje fenyegetést mutatott. Lazítsd ki a nyájadat a Unibet kocsmában, az A-League szolgálja a jó viteldíjat | Richard Parkin Bővebben

A Victory élénk kezdete azonnali osztalékot hozott. A megnyitó három percben Victorynak két büntetése is lehetett volna, mielőtt a kapu középpályása egy laza labdát találna és megállt volna. A dobozon kívül Bozanic édesen ütötte meg a lábak tengerét és a Wanderers kapusa, Liam Reddy kinyújtott karjait, akik jobban teljesítettek volna. A Wanderers többször is tesztelte Thomas-et.A gloveman legszebb erőfeszítése a Mitch Nichols és Dario Vidosic volt a tavaszi mérkőzésen. A győzelem 10 éve fejeződött be a félidőben, miután Daniel Georgievski a Mitch Nichols-i sztrájkjával Unibet foglalkozott. A macedón közönség a korábbi győztes középpályásán felugrott, és gyors ütemben ültetett a térdére, de figyelmeztetett, és nem utasították el.

A szünet után egy másik lobbanáspont érkezett, amikor Liam Reddy zörögte Besart Berisha-t a dobozban, unibet sportfogadás bónusz amikor felkészült a lövésre, de a gloveman-t úgy ítélték meg, hogy tisztességesen küzdött. A győzelem már jóval tetején volt, 66 perccel másodikkal. Tipikus nyüzsgő stílusában Bozanic laza labdát szerzett Gui Finkler blokkolt lövéséből.Megverte Nikolai Topor-Stanley-t, aki az első olyan ember volt, aki pénteken este 100-szor játszott a Wanderers-nél, a labdára és a lábujjhegyre.

Az eredmény mindkét Sydney A-League klubok. A miniszterelnök már nem nyugati Sydney veszíteni, és Tony Popovic oldala lehet, hogy a hétvége a negyedik, Unibet mint a negyedik. A Sydney FC-nek most van egy hegye, hogy mászjon a döntőbe, és mind a Victory ötödik helyen félelmetes pontot ér.

Nem volt tökéletes éjszaka a Victory-nak, Daniel Georgievski és Berisha levették a sérülést öt perc maradt. De Muscat két hónapon belül élvezte az első hazai A-League győzelmét, amelyet “teljesen megérdemelt” volt.

“Sok erőfeszítést tettünk. Nagyon sok mentális erőt mutattunk ki ezen a szinten, “mondta Muscat.Popovic szerint a csapata jól játszott az Unibet első félidőben, de a korai cél a Victory-t növelte. “Egy kicsit bizakodóan leereszkedtek, és talán felemelték őket” – mondta. “A célok megváltoztatják a játékokat. Sajnos nem tudtuk meghozni ezeket a jó lehetőségeket. ”

more: http://fogadas1x2.biz/unibet/unibet-internetes-sportfogadas.html