Det vi lærte av USAs vennskap med Brasil og Peru

Jürgen Klinsmanns rullende utvalgspolitikk har alltid vært om konstant fremgang, men det er tider når det føles som at illusjonen om at fremdriften blir skapt av en slags kunstig forstyrrelse fra treneren – skaper press på steder, påskynder endringer i Unibet personell og roller, mindre fordi formen til spillere utenfor laget krever deres inkludering, men fra trenernees ønske om å holde hver enkelt på tærne, usikre på deres plass.

Hvis det skal kjøre laget til kollektiv excellence gjennom en konstant frykt for å bli droppet, er det også en potensiell oppskrift på spiralende dråper i trygghet, som spillere som fundamentalt vil vite og utføre enkle plikter til best av sine evner, gjette Unibet betting sider på nett seg selv ut av laget.

Ved slutten av kampen mot Brasil, med kampen lenge borte, ble Aron Johannsson, Bobby Wood og Jordan Morris våget å gjøre noe Skje med noen individuell inspirasjon som kan spore deres midlertidige oppstigning, men mens alle har hatt sine øyeblikk i en amerikansk jersey, har de en tendens til å være i glimt og nesten alltid med et ukjent sett med lagkamre Unibet rundt dem. -4 Brasil | Internasjonal kamprapport Les mer

Det er helt greit for Klinsmann å kreve de beste spillerne sine og profesjonaliteten for at de skal være klare når det blir påkalt, men det er en annen for å konsekvent blande opp komponentene i laget som han har gjort i dette siste året, og forventer da spillere å forstå eller forutse hverandres bevegelse på cue. Men med et sentralt spill mot Mexico som Unibet kommer opp, for ikke å nevne viktige olympiske kvalifiserte spillere samtidig, har Klinsmann en mulighet til å gjøre noen endelige uttalelser om den fasede utviklingen av landslagsplanen og bare hva som er mulig akkurat nå.Han trenger å spille et lag som kjenner hverandres spill, og vil leke med tillit og tillit til hverandre som følger med. Klinsmann vil kanskje ha Brooks og Alvarado som sin langsiktige midtstart, men uansett Omar Gonzalezs feil mot Peru er det et rettferdig argument som sier at ingenting Energybet som har skjedd det siste året, har vært bedre enn hans sammenkobling med Matt Besler på World Kopp.Sistnevnte var kanskje heldig å savne Brasil-spillet, etter en solid andre halvdel komo mot Peru.

Å se at sammenkobling sammen med Fabian Johnson og DaMarcus Beasley mot Mexico kan være en midlertidig retrograd trekkutvikling, men det ville sannsynligvis gi fans og lagkamerater likt en følelse av stabilitet som ikke blir levert av den høysensitive mekanismen, overvåker Klinsmanns “meritokrati”. GPFor bedre eller Energybet verre Yedlin og Zardes holder angrepssaldo

Et område der Klinsmann synes å være fast bestemt på å sikre at ungdommen vil holde sving, er på flankene, og Gyassi Zardes og DeAndre Yedlin, hvor sistnevnte har spilt mer spill enn noen annen spiller i år. Mot Peru var Zardes midt i handlingen og så nøkkelen til å låse opp Peru-forsvaret.I Brasil var det Yedlin som tok øynene, da han og Cameron kombinert til tider i det passive amerikanske angrepet, og den nåværende Sunderland-spilleren viste Energybet seg alltid villig til å angripe.

At disse angrepene bare var sporadisk fremtredende, sier en mye om spillerens beslutningsprosesser. Noen ganger mangler tid til å tenke faktisk Yedlin bra, da han ofte treffer første gang, går over til farlige områder, mens han overskrider eller tar feilaktig beslutning når han har litt mer tid til å ta på seg mannen sin.Råhastighet er ennå ikke fullstendig matchet med skjul og minst et ødelagt angrep på klokken hans endte med et Brasil-mål.

Likevel forventer jeg at paret skal starte mot Brasil, med Dempsey tilbake under Altidore og Bradley presset tilbake sammen med Jones som Energybet odds bonus uten innskudd plattform for angrepet (mer av det i et øyeblikk).

Det er ikke den verste ideen i verden for disse to raskt brede spillerne til å representere avantgarden i 2018-generasjonen, men de trenger dedikerte spillere som er villige til å gjøre litt edru håndhevelse bak dem når de uunngåelige sammenbruddene oppstår . Hvis en spiller har et inspirert spill mot Mexico, bør USA ha en god natt på Rose Bowl. Hvis ikke, og hvis mexikanerne kan motvirke i fart bak dem, kunne USA være forferdelig utsatt.GPAltidore kan ikke være en øy

I omtrent ni minutter mot Brasil så Jozy Altidore ut som han hadde kommet for å spille. Holde opp ballen og brakte Bradley, Zardes og Yedlin i spill, og spilt av mannen sin for å se for å hente tilbake et nærmere mål, gjorde Toronto-spilleren ganske mye det som ble spurt av ham.

Men da scoret Brasil, og etterpå begynte kollegene hans å dype dypere for å prøve å håndtere rampen Willian og Douglas Costa – til liten uttalt effekt.

Det som skjedde var at når USA gjenvunnet besittelse, ville de bli dype, hadde den brasilianske frontlinjen, eller i tilfelle de gikk opp, for ofte var det for sent å støtte Altidore – ved nå merket ut av spillet – eller til og med Bradley spiller under ham.Til tider var det amerikanske angrep som syntes å være å stikke to enslige angripere mot syv forsvarere med forutsigbare konsekvenser. Altidores plage på Sunderland var en lang gjenstandsleksjon i det umulige å be ham om å være en enslig målmann. Det er ikke at han ikke er glad for å motta ballen i trafikken til tider, eller å bruke sin kroppsbygning til å gi plass til seg selv, men han er ikke en målmann som enkelt redder et lag under cosh. Uten spillere som skyver fremover sammen med ham og tar ansvaret for riktig truende sekundære løp, spør han for mye (og feil spørsmål) om Altidore å være noe han ikke er.

Ikke at det alltid er lett å finne ut hvem går og hvem som blir.Som bringer oss til…Jermaine Jones er et problem

I verdensmesterskapet førte skaden til Altidore og reshuffle som resulterte i at laget rekalibrerte på en slik måte at Kyle Beckerman forankret midtbanen slik at Jermaine Jones var ledig å være ikke bare en destroyer sammen med ham når han ble påkalt, men også for å maraud fremover og score det slags mål han trodde mot Portugal.

Det målet skrev nok Jones’s kontrakt med MLS – hvor hans direktehet i en lignende rolle tok New England til MLS Cup, men 2015 har vært vanskelig for både klubb og land. Jones har savnet flere kamper for Revs gjennom skade og har nettopp kommet tilbake.Han spilte flere minutter enn forventet i dette parspillet, men er tydeligvis ikke det beste hans, og dessuten henter hans opptredener noen av angstene som pleide å omgir ham før Beckerman ble identifisert som en potensiell minder.

Det er fortsatt tvil om at Klinsmanns foretrukne midtbaneankre av Bradley og Jones er i stand til å spille sammen med hverandre. Som Steven Gerrard og Frank Lampard da de spilte for England, virker begge åpenbare valg, men kan noen ganger representere enten en redundans eller ikke-gratis talenter.Det var mindre tydelig mot Brasil, med Bradley gitt en avansert rolle fra starten, men når Clint Dempsey kommer tilbake fra sin egen skade mot Mexico, vil Bradley og Jones formentlig være nødt til å skjerme forsvaret og gjøre noen forays bare fremover når de er Klarsmann har allerede eksperimentert med Jones som et senter tilbake i år, men har sikkert ikke råd til å eksperimentere på den måten mot Mexico, mens hvis en Bradley / Jones tandem balanser for USA neste gang ut det vil være blant de første gangene det gjorde det. Jones har fortsatt en kjøring og tilstedeværelse som matches av få spillere på USMNT – det han ikke har er en naturlig posisjon i oppsettet.GPA-reckoning kommer

Klinsmann har en vane med å referere til benchmarking – måler laget sitt mot lag som representerer et aspirasjonsnivå for sine spillere.

Resultatene av denne benchmarkingen synes imidlertid alltid å bli brettet mot et ubestemt fremtidig mål, noe som til dels er resultatet av Klinsmanns dobbelte oppgave som leder og teknisk direktør – han er en mester for å strategisk trekke fokus på en måte Det gjør det vanskelig å ringe til konto.

Så mens en annen hode trener kan se på et do-or-die-spill mot Mexico, har Klinsmann også et øye med olympisk kvalifisering, sykling gjennom spillerne opp systemet fra under 14 nivå og utover, og utover det de mer nølende målene for langsiktig spillerutvikling i USAs sportstilstand.

Og det er det stadig bevegelige målet som mente at der andre trenere Klinsmann kan samtidig snakke om benchmarking, som om absolutt meningsfulle konklusjoner kan nås fra et enkelt spill, samtidig som de kan operere innenfor de mer vage kriterier for vurdering som omgir hans tekniske utviklingsbrev. Men hvis Klinsmann mister til Mexico, vil tirsdagens kamp mot Brasil, Gold Cup-sammenbruddet og den lange ulempen etter VM, sikkert begynne å sette en uutslettelig flekk på trenerens personlige rekord.Kanskje ikke nok til å løsrive ham helt fra sin innebygde kraftbase i US Soccer, men kanskje nok til å hente mer vedvarende spørsmål om at det var hensiktsmessig å ha teknisk direktør som leder. I den tidligere rollen er Klinsmann en utrættelig cheerleader, en villig iconoclast og en figur med nok global statur til å inngå endring i et nasjonalt system som er så uhåndterlig som en supertanker. Han kan ikke være i stand til å utsette dommen i den henseende for alltid, men det er sikkert mulig at fordelene ved hans tilnærming ikke blir tydelige før lenge etter avreise. Likevel var han en leder i nesten hvilken som helst annen nasjon, han ville nærme seg Mexico-spillet og vite at noe mindre enn en seier kan gjøre avreisen nært forestående.GPMeanwhile down south…Straks etter straffen utdelt av Brasil til USA, var det Mexicos tur å ta på seg en amerikansk gigant som de sloss på Argentina i Texas…på denne katastrofen av en tonehøyde. Rocky terreng til side, det var et avslørende møte, en som viste alle Mexicos styrker og svakheter innen en enkelt 90 minutters periode. Argentina 2-2 México: como pasó Les mer