En trevlig liten stund talar inte om Wayne Rooney

ROO-VERKILL

Fiver hade ett hopp. Ett enkelt, ärligt hopp. Vi ber inte för mycket. Vanligtvis bara en stadig leverans av Tin och ett skrivbord under vilket man tyst ljuger och dricker det, hoppas att The Man inte hittar oss, stötar oss vid sidan av skrivmaskinen och tvingar oss att skriva saker. Men i en värld där det är möjligt att fly från ett plan som är helt bokstavligen i brand, skriv om det Unibet väldigt kort efteråt och ändå få “Jag förväntar mig bättre från Guardians kommentarer”, är det enkelt att hoppas att våra kanske är för mycket att begära. < hoppet vi hade var att en gång Wayne Rooney hade slitit hem sitt 50: e mål för England och brutit Bobby Charltons långa rekord, när han en gång hade givit intervjuerna och ett ganska engagerande tal till sina englandskollegor i Unibet dressingen rum, att vi bara kunde sluta prata om det för lite.Vi trodde att kanske nu var allting, vi kunde bara hålla med om att Rooney inte är så bra som vi alla trodde att han skulle bli, men mycket bättre än någon skulle ha tror att han är. De 50 målen för ditt land är en bra prestation, samtidigt som man erkänner att andra människor faktiskt har gjort mer. Då kunde vi komma tillbaka till att prata om viktiga saker som nätutgifter, fella och huruvida Skottlands spelare verkligen borde ha chockat ner på en Whopper och pommes frites efter deras match mot Georgien i veckan. Tyvärr var vi fel. Mannen hittade oss faktiskt under Unibet bordet, whimpering, och fick oss att prata om honom mer. Kom igen, snälla. Kan alla bara stoppa det? Snälla du? Om det hjälper Fiver kan återuppliva den gamla Stop Football-kampanjen om den hjälper?Vänligen?

Den verkliga segern för Rooney slår inte Charltons rekord, men det är han officiellt bättre än drottningen. Rooney står på nivå 43 i listan över all-time internationella målskyttar, medan Ol ‘Betty är en jämförelsevis olycklig lika 48: e i “Att vara en monark och stanna levande för åldrar” insatser. Ta det, Queenie.

Icke desto mindre var Rooney utsatta straff inte det enda som noterades på tisdagskvällen i internationalland. San Marino gjorde ett Unibet sportspel på sverige mål! Tänk dig att! Det var deras första konkurrenskraftiga borta mål på 14 år och deras första av någon beskrivning på nästan exakt två år, så det var knappast förvånande att alla helt förlorade sina hjärnor efter att Matteo Vitaioli bältit en frispark hemma mot Litauen och nivellerade poängen på 1-1.Tyvärr, eftersom universum är en grym, mörk plats som inte vill att vi ska ha trevliga saker, gjorde Litauen en 92-minuters vinnare för att fånga glädje från Sammarinesen och alla med en ounce av romantik i sina hjärtan. </P > Österrike har övertagit sin plats vid EM i första gången någonsin efter att ha slagit Zlatan Ibrah…förlåt, Sverige 4-1. Den enda andra tiden som de har tillåtit sig till var 2008 när de samordnade saken, Uefa förklarade förståligt att om folk som tillhandahåller tält och mål och uppvattna lager inte skulle tillåtas spela, då skulle det bara vara konstig. Gilla biten i Come Dine With Me när gästerna går och pekar runt värdens sovrum och av misstag hittar alla slags snygga nattliga tillbehör som har legat kvar för att ligga runt för att alla ska se.Konstigt.

Slutligen fick de bästa boden på kroatiska FA den största facket som de kunde hitta, döpte “DO ONE” i stora bokstäver på sidan och uppmanade chefen Niko Kovac att hoppa in och bestämma att en rita till Azerbajdzjan och ett nederlag till Norge skulle helt enkelt inte göra. “När Niko Kovac hörde beslutet accepterade han det som en gentleman,” mumlade en kostym, men inte bara någon kostym – en kostym som heter Davor Suker. Ja, den Davor Suker. Från chipping Peter Schmeichel att dela ut P45s. Hur tider förändras.

Där. Det var trevligt, eller hur? En trevlig liten stund talar inte om Wayne Rooney. Låt oss göra mer av det. KVOTE AV DAGEN Emmanuel Adebayor: En kvinna som inte vill reagera positivt. Ungefär.Foto: Mike Egerton / PA

Om du träffar en kvinna som inte vill reagera positivt, måste du leta efter en annan kvinna. – Togos huvudtränare Tom Saintfiet går all schweizisk Tony efter att ha beslutat att inte välj Emmanuel Adebayor anymore.FIVERBREV

“Kan jag vara den första som gratulerar Jacob Steinberg, som har beundrat hållit Fivers strikta journalistiska standarder genom att somna i en stor comfy stol och väntar på att en historia ska hända honom “- Rich Parry.” Den roligaste delen av mig som vann den oöverträffade bokstaven av dagen (förutom alla uppenbara Spurs-gaggarna) är att min fru – välsigna henne – när jag pratade med min stor framgång, påpekade bara att du felaktigt stavade Priceless brev av dagen.Du kan se var jag får den oföränderliga förmågan att troget följa något så värdelöst “- Graham Haslam.

” Det är svårt att se USA! USA! USA! S 4-1-förlust till Brasilien igår som allt annat än en besvikelse, men kanske Jürgen Klinsmann kanske vill sälja den som en stor framgång genom att ta lektioner från PR-bolaget som täckte den här filmen som lyckades ta med Benjamin Lee tvåstjärniga recension i stort papper och placera det i mitten av affischen samtidigt som det ser ut som en bra sak. En doff av locket till alla involverade “- Noble Francis.” Jag gissar att kalla “Virgil ‘Gomis mål för Nottingham Forest U-18s” epic “skulle vara alltför uppenbart.Jag har inte sett matchen, jag har ingen aning om det var på något sätt “poetisk rättvisa” – Scott Henderson. “Re Craig Fawcett (Fiver brev, igår) frågar om bättre namnteam i världsfotbollen : min far, den inte så legendariska Erastus Siranjofu, spelade för ett lag benämnt Misikhu Green Mosquitoes FC. Det är tillräckligt att säga att de spelade i grönt “- Bertil Murunga.

Risken är att om du läser det här te-tidiga fotbollsmailen är du nästan helt enkelt singel. Men frukta inte – om du vill hitta kamratskap eller kärlek, registrera dig här för att se profiler av den typen av erudit, sällskaplig och vänlig folk som aldrig skulle drömma om att gå ut med dig.Och glöm inte, det är inte det avslag som dödar dig, det är hoppet. BITS AND BOBS

Efter att ha gjort sin första konkurrenskraftiga start för Spanien har David de Gea satt sin syn på en återgång till Manchester Förenta första XI. “Nu måste jag fortsätta jobba och se om jag också har någon lycka till min klubb,” bröt han.

Fotboll i att bli bra chock, del 1: 80 lag i den här säsongens Champions League och Europa League har gått med på att donera 1 euro per biljett från sina första hemspel för att hjälpa flyktingkrisen.

Fotboll i att vara bra chock, del två: En koalition av fotbollsfansgrupper har överklagat klubbdukar att distribuera till flyktingar i Calais som en praktisk och symbolisk gest för att visa stöd. ÄR VILL MER?Chiles lag för världscupen i Tyskland i Tyskland, med Leonardo Véliz på främre raden med handen på en boll. Fotografi: Colorsport / REX Shutterstock

Spelar under Pinochet: hur Chiles stjärnor av 1970-talet fruktade för sina liv – Carl Worswick och Blizzard undersöker.

“Jag vill inte spela ner Den absoluta moraliska fördelen av Premier League-överföringsfönsteretiketten, som på många sätt skiljer oss från djuren…”Så börjar sidan åtta Stunnah Marina Hydes senaste del av briljans, den här gången vi tar en titt på Saido Berahino.

p> Vad har Stern John, John Dahl Tomasson och Landon Donovan gemensamt?De har alla fått 50 internationella mål före Wayne Rooney, skriver Paul Wilson.

Anthony Martial kommer att behöva tid att bosätta sig i Manchester United, skriver Amy Lawrence.

Vilka fotbollsspelare är namngivna efter andra fotbollsspelare? Kunskapen har svaret.

Du ger mig en bra anledning att lämna mig, jag ger dig 10 bra skäl att stanna. Det eller 10 talande poäng från veckans Euro 2016-kvaler.

Åh, och om det är din sak…kan du följa Big Website på Big Social FaceSpace.SIGN UP TO THE FIVER

Vill du ha din egen kopia av vårt gratis te-timely (ish) email skickat direkt till din inkorg? Har din vanliga kopia slutat anlända? Klicka här för att registrera dig.TOTALLY MEXICO

read more: http://xspelbolag.com/energybet