Formarea la club și reprezentarea nici măcar nu se Unibet poate compara

După opt luni în tinerețe antrenor reprezentare Pavel Hoftych convins că acțiunea a clubului și echipa națională nu este deloc comparabil. Principala diferență văd este că în reprezentarea complicat lucrat cu echipa din punct de vedere al gameplay si tactici, pentru că aduce jucători de la cluburi obiceiuri. Prin urmare, antrenorul Pavel Vrba înțelege că echipa națională se bazează pe o mulțime de jucători care sunt, de asemenea, la club au atribuții similare în reprezentarea.

“Formarea în club și reprezentare nici măcar nu se poate compara. Nu aveți jucatori disponibile ca un club, ei și obiceiurile lor minim. Prin urmare, antrenorul național destul de manager”, a declarat Hoftych atelier pentru jurnaliști.

Adesea, ele se confruntă cu complicații tactice care jucătorii individuali au diferite obiceiuri. “Poate că în echipele de tineret la Sparta vrea să lovi cu piciorul lung la Stopera retras și a luat un mijlocași defensivi, l-am reprezenta în mod diferit și apoi suntem surprinși când ne Stopera înapoi”, a spus exemplu Hoftych.

“Sau poate Simic la AC Milan joacă la Beku practic a treia dop și nu merg la partea stângă, după care ne-o dorim. Este apoi necesar pentru a rezolva în formare, dar sunt atât de puțini, că este foarte dificil”, a spus antrenorul sedmačtyřicetiletý, care funcționează la echipele naționale la 20 și 18 ani.

Prin urmare, potrivit acestuia, un motiv pentru antrenor succes Pavel Vrba pentru echipa națională O echipă care mizează pe jucătorii care aduce un Unibet obiceiuri-Club așa le vrea, sau ei sunt capabili de a reorienta rapid. “Este evident că o mulțime de antrenor pariuri Vrba pe jucătorii care joacă la cluburile lor, la posturile lor, deoarece dorea dintre ei, și el aduce roade. Ei știu ce li se cere să se adapteze rapid la reprezentarea”, spune Hoftych.

Jucatorii echipei care ar trebui să fie viitorul ceh fotbal, Hoftych încearcă să lucreze individual și le dă sarcini pentru a îmbunătăți. “Toata lumea devine temele. De exemplu, avem un jucător care joacă la partea stângă, dar poate nu genul de role, care ar trimite pasa pe linie și centrat. E un tip cinstit are toate premisele pentru a fi puse în aplicare, dar acest lucru pur și simplu la trebuie să știe. Dar, la practică, patru din cinci din aceste bile incurcat, asa ca i-am dat sarcina de a învăța “, a descris. source: http://uni-ro.com

De asemenea, ei știau că la echipă națională este experimente cu dispoziție complex, deoarece nu există nici un jucator de timp schimbe obiceiurile lor. “După Cupa Mondială le-am analizat dispoziție, și am vrut să încerce să schimbe de-a lungul liniilor de Țările de Jos. Băieții au reușit să absoarbă o vreme, dar când a început să-și piardă și a fost situatie dificila, asa ca da în cap pornit, au început să se bazeze pe ceea ce știu de la club și la momentul a fost haos teribil. clubul este că am învățat, dar reprezentarea este o problemă “, a spus Hoftych. “De aceea am sta cu reprezentare u că trebuie să se joace cu patru apărători și apoi ajustează în funcție de fiecare antrenor lui.”

El admite că pentru jucătorii născuți între 1992 și 1996, există o problemă cu un număr mic de atacanti de calitate joacă în cea mai mare ligă. “În douăzeci noi Linhart, care joacă rolul joacă în Ceske Budejovice, și bolnavi, care joacă în divizia a doua, mai degrabă Olomouc. Alte joc junior, MSFL, CFL și la nivel internațional nu este suficient. Chiar și în jednadvacítce nu de mult atacatori gólových”, a spus Hoftych.