Harry Redknapp: “Jeg føler meg ikke gammel, jeg er så skarp som noensinne – pause har gjort meg godt”

Nå har han vært mest aktiv: flytter til spillere, samler en lag, blir klar for pre-season. I stedet for å ha en telefon trykket på øret hans, vil Redknapp ønske sine dager unna på golfbanen – selv om han vil hoppe på muligheten til å gå tilbake til dugouten hvis det riktige tilbudet kommer. Harry Redknapp: Tottenham har vært en stor skuffelse Siden jeg dro Les mer

Han går også fritt, når vi møter på en sokkel i London, for å markedsføre et medisinsk produkt, sier han hjulpet sterkt i sin gjenoppretting fra operasjonen som førte til at han gikk ned på Loftus Road.Klubben ble mired i en overførings kamp som til slutt ble tapt da han informerte formannen Tony Fernandes i de tidlige timene den 3. februar at han skulle avstå sin rolle med umiddelbar effekt. Redknapp ble allment kritisert For å gi seg til sikkerhet før skipet ble kappet etter et overføringsvindu hvor klubben ikke klarte å styrke en knirkende gruppe. Han aksepterer hvordan måten han forlot, resulterte i skepsis, men avviste forslaget om at han ble avskrevet på grunn av styrets manglende evne til å signere Bet365 Skriv inn din spillerne han ville. “Det er ikke dårlig, det er faktisk ganske bra. Jeg hadde litt arbeid på det, og jeg føler meg mye bedre, sier Redknapp på kneet. “Men dette er litt annerledes for meg enn i tidligere år – jeg er ikke stresset ut.Vanligvis blir du klar for pre-season, ser for å få en eller to i og forberede en tur unna. Inntil sesongen starter opp, vet du ikke hvor mye du vil savne det. Jeg savnet det litt da jeg dro, men jeg trengte en pause. Jeg sliter. Jeg tilbrakte mesteparten av tiden på trening sitte ned og det var ikke hyggelig. Jeg vil være på hendene. Det var frustrerende, det kjørte meg sint. Men pause har gjort meg bra – jeg trengte det. »

Så godt er han nå åpen for retur, selv om han nekter å diskutere om det sannsynligvis vil skje før sesongen starter i begynnelsen av august. “Hvis det var et interessant prosjekt, så definitivt. Jeg føler meg ikke gammel, jeg er så skarp som noensinne. Jeg vil gjerne jobbe med en ung og kommende coach et sted og gi ham litt erfaring. Noe som Gerry Francis som overvåker Tony Pulis.Og jeg ville fortsatt overta som leder et sted hvis det var riktig klubb med unge trenere bak kulissene.

“Det måtte være noe jeg virkelig ønsket å gjøre. Jeg skal ikke jobbe med noen jeg ikke liker. Jeg har hatt glede av min tid på hver klubb jeg har jobbet på, jeg har vært heldig, men jeg vil ikke hoppe inn og slutte å jobbe med en leder jeg ikke likte veldig mye. “Facebook Twitter Pinterest Harry Redknapp forlot QPR i februar. Foto: Nigel Roddis / Getty Images Omstendighetene der han gikk ned, overraskende Fernandes med nyhetene klokken 5.30, førte til spekulasjoner om at hans forhold til QPR-formannen hadde brutt ned.Redknapp benekter at han tilføyer at bortsett fra en angriper trodde han at laget var godt nok til å forbli i Premier League. Tony var mer opptatt av å få spillere i enn jeg var. Jeg ville ha en striker, men det var ingen der ute. Hvis vi hadde en angriper, ville vi ha bodd opp – jeg har ingen tvil om det. Bare Charlie Austin scoret, men det var ikke noen der ute. Vi kunne ikke få [Emmanuel] Adebayor fordi han var for dyr, så det var ingen jeg var i nærheten av å få.

“For å si at jeg igjen, er overføringsvinduet feil – det var ikke tilfelle Av Tony nektet å bringe noen inn, det var et tilfelle av meg å ikke finne noen. Jeg hadde følt at det var på tide å gå for noen uker, det var på tide å gi noen andre en tur mens det var nok spill for at de skulle holde seg.Se på Leicester, de var bak oss og kom ut av gratis bonus opp til 1000 Kr det. Jeg sa alltid at hvis jeg ikke nøt det, ville jeg pakke opp og for første gang i karrieren var jeg ikke, og det var fordi jeg ikke kunne gjøre det jeg ville. ”

Han var ikke glad i det på grunn av presset. Det konstante fokuset på arbeidssikkerhet, internt trykk og overanalyse i en alder av 24/7 rullende nyheter er symptomatisk av et spill som har endret seg uten anerkjennelse fra den han spilte i.

“Du nå Ha disse eiere som er alle vellykkede forretningsmenn og de tror de skal vinne. De kommer til å tro at de skal vinne. Noen forstår ikke at bare ett lag kan vinne ligaen. Du mister og du er alltid to eller tre fra sekken.TV, pundits med meninger om lederne – det er mye mer usikre. ”

For tiden er han glad for å ha litt fritid, jobbe med å få sitt handikap nede og den merkelige punditry. Å heve mange øyenbryn med opptaket han ikke kan stave under en rettssak i 2012, kom til og med til Twitter tidligere denne måneden. For noen som hevdet at han ikke kunne fylle et lag-ark i, har tweets blitt uklanderlig strukturert. De er alle hans ord, selv om det drives av et sosialt mediebyrå. “Jeg forstår det fortsatt ikke,” sier han. “Jeg har ingen anelse om hva det er. Jeg vet ikke engang hvor lenge det kommer til å vare.

“Jeg skal gjøre noen Champions League punditry neste år. Det kommer ikke til å være lett å være kritisk overfor andre ledere fordi de er der, du vet hvor vanskelig det er.Jeg vil faktisk være mer kritisk overfor spillerne. Ledere vil alltid gjøre det de tror er riktig – noen ganger kommer det av, andre ganger vil det ikke. Og hvis jeg spiller mye mer golf, vil jeg ende opp på senior tur. Jeg har lekt nesten hver dag – det er alltid noen som inviterer meg til å spille.

Redknapps fravær fra dugouten har gitt ham frihet til å uttrykke sterke meninger uten risiko for å komme i vanskeligheter.Selv om det ville være en strekning å si at han har blitt konfronterende, er han sikkert mer rettferdig enn når han er ansatt, og han har et stort bee i kjolen om agenter.

Agenter er venner med styremedlemmer og sjefsledere nå fordi De vet at formannen vil være der på lang sikt, og lederen går Bet365 bare gjennom, sier han. “Med mindre du er Arsène Wenger og har ekte kontroll over klubben, vil agenter gå direkte over lederen. Hvis de har et problem med en av spillerne, går de til formannen: “Oh, din leder er en idiot fordi han ikke spiller spilleren min.” Det er slik det er borte.

Når jeg var spiller, dro du bare fra klubben hvis de ønsket å bli kvitt deg. Det var ditt lag – hvis du var på West Ham, forlot du ikke før lederen ønsket å erstatte deg.Du tenkte ikke på å spille for Arsenal eller Chelsea. Men agenter tjener ikke penger med det – de gjør det ved å flytte spillere rundt og få klubber til å bruke sine fete kontrollbøker. ”

Men hvis en klubb er villig til å tilby Redknapp en glid fra disse sjekklene, Ville være ganske glad for å hoppe tilbake ombord på glede.