Maro Itoje a kegyetlen Saracens hatszoros eladásának szupermánja

A legtöbb csapat – bár bajnok – megbocsátott volna, ha csak félig fordul elő egy ilyen megbízásért, de ha Saracens étvágyát a közelmúltbeli sikerei nem befolyásolják, nem nyilvánvaló. Az a kegyetlenség, amellyel a mindenki bajnokai reménytelenül kiszállták az eladásokat, lenyűgözőek voltak – és nem kegyetlenek.

A hat kísérletre és 50 pontra telepedtek le, de a TMO-nak három újabbat tagadtak. meglehetősen. Tehát talán szívük van. Ha 70-et találnának, akkor nem lett volna torzítás, ilyen volt a dominancia a kezdetektől a végéig. Ha az eladás reménykedett volna, hogy a nagyobb halakkal ellentétes ellenfelek ellen küzdenek, nagyon tévedtek. Olyan játékosokkal találkoztak, akik minden előfeltételük miatt szándékukban állnak, hogy Eddie Jones-nak tudják, hogy nem elégedettek azzal, amivel rendelkeznek.Maro Itoje, mint valaha, szupermán volt, de a meccs-bíró nem volt elrontva a választásért.Leicester elhanyagolta, és sportfogadás online zavarba ejtette a domináns Munster. További részletek

legyen elégedett Anglia fiúival. Owen Farrell egy szűk quaddal jött ki a második félidőben, amit Mark McCall óvintézkedésként írt. Ha Dylan Hartley legfrissebb indiszkréciója túlságosan messzire bizonyul, Farrell a legvalószínűbb, ha az angol kapitányt vállalja. – Úgy döntöttünk, hogy elvisszük őt, az ő undorához – mondta McCall. – Küldtük őt vissza, mert Owen félidőben sok nagyon világos üzenetet ad a többieknek, és úgy tűnt, hogy helyes dolog. ”

Egy kapitány várakozás után, de Saracens tele vannak velük. Itoje egy másik, aki olyan embert játszik, mint amilyen birtokában volt, amikor unibet sportfogadás bónusz tényleg nem kellett.Jamie George már régóta készen áll arra, hogy Anglia kurváját hívja; most talán megvan az esélye. – Mindenki tudja, hogy hamarabb meg fog történni, mint később – mondta McCall. Megpróbálta megpróbálni, és nem hagyott ki egy sort.

Ez azonban egy kacsa lövés Saracens számára. Eladás megalázott. 20 perc múlva elvesztették a kapitányukat, és ki kellett cserélniük az egyik fiatalnak, akit leültek a padra. Érdekességük a verseny iránt már régen megszűnt, de ha panaszkodunk néhány francia oldal Európához való hozzáállása miatt, amikor elfogyott a dolgok, amiket játszani lehet, aligha hagyjuk figyelmen kívül ezt a kapitulációt. Steve Diamond, a Sale rögbi igazgatója nem volt hajlandó beszélni az írott vagy sugárzott sajtóval.Akár szégyenről, akár haragról van szó, csak spekulálhatunk – és hasonlóképpen, ha az utóbbit, akár a csapattal, akár magával. Ebből az első ötből négy nyáron nagyon jól viselhet az All Blacks ellen. A golyó, amely a zökkenőmentesen működő vonalból származott, a ballonozással büntethető büntetésekkel számolva a látogatók ellen önmagában kínos volt. A hazai csapat több, mint 20 dobást nyert, és 4-et ellopott az eladások közül, vagyis közel felét, és Itoje háromszor magával ragadta. a kettővel a 26-3-as vezető Saracens szünetével a második félidőben húzódott.Marcelo Bosch befejezte az elsőt, miután Richard Wigglesworth megrongálódott, és Sean Maitlandet elküldték a posztokra, miután Farrell szépen megmunkált hurokja Brad Barritt.

Az eladási okot nem segítette a sárga lapok, amelyek mindezen szankciókkal járt. Jon Mills látta a második felét a második felében, és George befejezte a következő sorozatot és meghajtót. Néhány perc múlva egy másik középpályás hurkot hajtottak végre egy másik sorból, és Alex Goode a sarokba vágta, ahol Chris Wyles befejezte a bónuszpontot. És akkor jött Will Skelton, Saracens legutóbbi aláírása, akinek fizikailag és jó hírnévvel bíró státusa szembetűnő ellentétben állt az eladókkal.

Saracens ötödik zavarba ejtette a könyörtelenségét és a lelkesedését. könnyedén Maitland.Richard Barrington elindult, hogy öt perc alatt felemelje az 50-et, miután a hatalmas Skelton néhány nappal néhány méterre szállt. Az erős és a szelíd közötti tisztességtelen verseny volt egy matrica, amely szépen rögzítette a meccs témáját.