Nepotul intenționează să-i otrăvească pe Unibet său. E vorba de Comet și Zlin

Un astfel de Jakub Svoboda a avut anul trecut o înfrângere finală în tricoul din Brno. În sezonul actual, cu toate acestea, culorile alb-albastru au Unibet fost înlocuite cu albastru-galben. “Nu vom minți, toată liga are o părere rea asupra Zlinului. Când eram în Brno, l-am avut și el “, spune atacatorul. “A fost în principal datorită faptului că Zlin a fost apărat cu mare grijă și a făcut faulte minore – tuns, ascuns. Acest lucru nu mai este cazul. O mare parte din ea este pedepsit, astfel încât o astfel de vedere nu mai este justificată „, a spus el.

Cine poate Blaze fiabil Brňany, căpitanul Zlin și numărul de personalitate unul Petr Čajánek. “Trebuie să spun că acum doi ani, domnul Čao se grăbea. A intrat în luptă și Unibet apoi sa plâns judecătorilor. Dar de când am venit la Zlín nu am văzut-o niciodată.Este complet rece „, spune Svoboda.

Cometa, cu toate acestea, intenționează să se concentreze asupra Čajánka. “Stim ca este un jucator exploziv, dar depinde de el sa fie Unibet bonusuri pariuri influentat si luat. Când pleacă, este bine pentru noi. Dacă nu pleacă, va trebui să-l ajutăm puțin “, spune atacatorul Jan Hruška. Vom avea grijă de el. Știe că e flamboyant. Vom căuta mai mult, noi de hochei la otrăvit „, a adăugat atacantul Jan Káňa altele.

Pentru el, lupta se va mai ales picant. A jucat la Zlín, iar Čajánek este chiar unchiul său. “În acest sezon am scăpat de ea. Nu m-am supărat și nu eram foarte nervos “, spune Kana. Tomáš Žižka a schimbat și baricada.Fundașul sezonier din Brno a Unibet experimentat două finale, inclusiv anul trecut, dar acum se află în trupa din Zlin. „Este clar pentru mine că atunci când ieși, este faptul că sunt aici și nu în comă“, a spus el.

Nu a fost cea mai mare atenție, cu toate acestea, va avea ca obiectiv Antonína Honejska. Campionul de anul trecut campionul Zlin, în circumstanțele morții, sa îndreptat spre Kometa. Dar asta nu este deloc esențial. Principalul lucru este că începe în sfârșit “, amintește de Unibet vraja de play-off.