Stražnjim ozljedama Bart Starr zbog ‘brutalnog’ pušenja, kaže supruga

Supruga Bart Starr Cherry otkrio je da su ozbiljni stražnji problemi Hall of Fame-a potekli iz incidenta na koledžu. Ozljeda je udaljila quarterback tijekom svoje karijere – i to u mirovinu – ali je prethodno Pripisana je ozljedi u praksi tijekom vježbanja punting. No Cherry je rekla da je njezin suprug pretučen tijekom inicijacije Alabamaovih pismoznanaca.

“U bolnici je bio hospitaliziran u jednom trenutku”, rekao je Cherry za AL.com. “To je bilo u danima kad su bili inicirani u A-klub, i imali su teške Bet365 kontakt premlaćivanje i veslanje. Od svih članova A-kluba, postrojili su se s velikim lopaticama s otvore u kojima je bušena, a zapravo je ozlijedio leđa. ”

Jedan od Starrovih kolegijalnih prijatelja Nick Endera , Složio se s Cherryovom verzijom događaja.Starr, koji je sada 82, nikada nije javno govorio o incidentu u javnosti. “Bio je to pakao”, rekao je Germanos. “Gospodine, imajte milost, to je bila gruba inicijacija.” Ozljeda je bila dovoljno loša da utječe na Starrovu karijeru u karijeri i Crimson Tide je otišla 0-10 sezona nakon premlaćivanja. “Njegova leđa nije bila odmah nakon toga”, reče Cherry. “Bilo je užasno. Nije to bila nogometna ozljeda. Bila je to ozljeda koja je bila posljedica hazinga. Njegova cijela leđa sve do njegovog rebra izgledala je poput sirove mesa. Modrice su se uspravile na leđima. Bilo je crveno i crno i užasno gledalo. Bilo je tako brutalno. “Starr je još uvijek smatra dovoljno talenta da bude sastavljen s 200. ukupnom pick u 1956 nacrt i otišao na voditi Green Bay Packers na pobjedu u početni Bet365 bonus za dobrodošlicu prva dva Super Bowls [Međutim, Cherry je rekla da joj je muž još uvijek morao odigrati bol tijekom svoje karijere. “Stalno je imao toliko boli”, rekla je. “Oni su gotovo probali sve.” Starr je sada u opadanju zdravlja, ostavljajući Cherry da ispriča svoju priču. Rekla je da je osamdesetih godina nakon što je liječnik otkrio pukotinu u njegovoj kralježnici i preporučio kirurški zahvat.