Unibet: min gris polis strumpor “bör inte distrahera från de verkliga frågorna”

En annan dag, en annan Colin Kaepernick kontrovers. Den här gången handlar det om strumpor. Cholin Kaepernick tar emot stöd från amerikanska militärveteraner Läs mer

Fotografier uppstod på sociala medier i San Francisco 49ers quarterback med strumpor som visar tecknade grisar i polishattar.Kaepernick hade enligt uppgift såren Unibet spelbolag med bäst oddsbonus under flera övningar under lågsäsongen – veckor före hans vägran att stå under nationalsången.

Vissa personer, inklusive chefen för en nationell polisorganisation, var upprörda med strumporna , men Kaepernick släppte ett uttalande för att insistera på att det han väljer att bära på fötterna borde inte “avleda från de verkliga frågorna”.

Kaepernick sa på torsdagen: “Jag hade på sig dessa strumpor, För att de oseriösa poliserna som får hålla positioner i polisavdelningarna, sätter inte bara Unibet samhället i fara utan också sätter de poliser som har rätt intentioner i fara genom att skapa en miljö av spänning och misstro. Jag har två farbröder och vänner som är poliser och arbetar för att skydda och tjäna alla människor.Så innan dessa strumpor, som användes innan jag tog min offentliga hållning, används för att distrahera från de verkliga frågorna, ville jag omedelbart ta itu med detta. “Enligt rapporter hade Kaepernick enligt uppgift såren så tidigt som den 10 augusti, men har inte blivit ombedd om dem förrän nu.

Bill Johnson från den nationella föreningen för polisorganisationer sa att Kaepernicks strumpor vedergick sina officerare.

Det är bara löjligt att samma liga som förbjuder Dallas [Cowboys] fotbollsklubb från att hedra de slagna officerarna i deras samhälle med sina uniformer står tyst när Kaepernick avsky Unibet sveriges bästa spelbolag poliser med vad han bär på fältet, säger Johnson enligt USA Today Sports. “Jag tror att ligan är i en nedåtgående spiral när det gäller deras skyldigheter gentemot allmänheten under Roger Goodell, och det är bara ett annat exempel på det.” Kaepernick planerar att starta torsdagskvällens preseasonfinale mot San Diego Chargers, som kommer att hålla sin årliga hälsning till militären i spelet.Men Kaepernick sa att han inte kommer att stå för hymnen.

“Jag fortsätter att sitta”, sa han till NFL Media. “Jag kommer att Unibet fortsätta att stå med de människor som är förtryckta. För mig är det något som måste ändras. När det finns betydande förändringar, och det känns som att flaggan representerar vad den ska representera och det här landet representerar människorna på det sätt som det ska, kommer jag att stå. “