100 KčGRATIS pentru a testa noile jocuri Maxbet

Trebuie doar sa iti verifici contul si primesti 100 Kčbonus pentru noile sloturi din cazinoul Maxbet, la promotie fiind eligibili noii utilizatori.

Inregistreaza-te acum si obtii 100 KčGRATIS, pe loc! 

thumb_5ca20a9674dcd_1554123414.jpg

Pasionat de jocurile slot? Atunci trebuie sa stii ca la casa online Maxbet furnizorul ISoftBet prezinta noi sloturi, ocazie prin care Maxbet doreste sa-ti ofere un bonus. Acesta este destinat doar noilor utilizatori, atingand valoarea de 100 lei, un cod introdus fiind de ajuns pentru a lua aceasta suma.

Ce trebuie sa fac?

Bonusul se acorda ca urmare a inregistrarii la Maxbet si a verificarii contului in perioada 1 aprilie-30 aprilie. Te poti inregistra si mai devreme de 1 aprilie, insa verificarea contului trebuie sa aiba loc intre 1 aprilie si 30 aprilie. Astfel, dupa ce te-ai inregistrat la Maxbet, trimite o copie a actului tau de identitate la adresa de mail [email protected] sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook catre “MaxBet Online”. Dupa ce ti-a fost comunicat faptul ca documentul a fost acceptat intra in contul tau Maxbet (Profil -> Bonusuri Disponibile) si introdu codul “100SOFT”.

Despre recompensa

Introdu un cod si primesti 100 Kčbonus pentru noile sloturi, bonusul de verificare fiind valabil doar la sloturile oferite de furnizorul ISoftBet. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare, valoarea bonusului trebuind rulata de 60 ori (6000 Kč). Miza maxima care se poate juca intr-o runda la acest bonus este 2.5 lei. In urma rulajului poti retrage cel mult 500 lei.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Maxbet de pe acest link
  • Verifica-ti contul in perioada 1 aprilie-30 aprilie trimitand o copie a actului de identitate
  • Acceseaza-ti contul si introdu codul “100SOFT”
  • Vei primi 100 lei bonus, pe care ii poti juca doar la sloturile ISoftBet
  • Bonusul este valabil timp de 7 zile, trebuind rulat de 60 ori
  • Castigul maxim in urma rulajului e 500 lei

Inregistreaza-te acum si obtii 100 KčGRATIS, pe loc!