2 tipsteri noi se alătură echipei Legalbet

Începând de azi 1 iunie 2018, site-ul Legalbet îşi măreşte echipa de tipsteri. IulianGGMU şi AndreiBVB vor posta articole din fotbal, alăturându-se experţilor Mihai Mironică, Wallberg, Marius Găvan, Nica, Borja Pardo şi Karbacher.

5b10fdb124498_1527840177.jpg


IulianGGMU, un tipster cu peste 10 ani de experienţă


IulianGGMU este un tipster experimentat, cu peste 10 ani de pariuri sportive în spate și rezultate excelente. A început cu fotbalul din Anglia, dar între timp s-a specializat pe mai multe campionate și competiții din întreaga lume. Are 29 de ani și este din București. A luat contact cu fotbalul încă de pe vremea când România lui Hagi scotea oamenii în stradă. Ulterior, s-au făcut peste zece ani de când a decis să combine utilul cu plăcutul, pariurile sportive devenind un hobby. Fan al lui Manchester United, a pus mereu pe primul loc fotbalul, în special pe cel din Anglia (Premier League, Championship, League One și League Two), considerând că informația face întotdeauna diferența. În prezent IulianGGMU este familiarizat cu aproape toate campionatele din Europa, dar şi cele din America de Sud și America de Nord.


AndreiBVB, analizează riguros fiecare aspect înainte de a paria


Este un jurnalist cu experiență vastă și în același timp un parior constant. Își alege meciurile cu atenție și analizează riguros fiecare aspect înainte de a paria. Pasiunea lui pentru sport și fotbal o are de la aproape 10 ani, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia, la Pro TV. Este jurnalist de mai bine de 10 ani și pariază constant. AndreiBVB crede că pariorii trebuie să "vâneze" cele mai bune meciuri, pentru a avea o şansă de a face profit. Studieză atent și incearcă să parieze pe un eveniment din timp și să profite de o cotă cât mai bună.


Abonaţi-vă la ponturile oferite de IulianGGMU şi AndreiBVB, dând click pe butonul "Abonează-te la ponturi" de pe pagina lor de profil. Le urăm bun venit în echipa Legalbet şi le dorim multă baftă!