Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna August

Dupa o luna august in care am avut parte de meciuri atractive din cele mai puternice campionate europene, sezonul 2017/18 debutand in aceasta luna in aproape toate tarile, tispterii Intelbet ne-au propus peste 200 de analize si predictii iar acum a venit momentul sa vedem rezultatele obtinute de acestia la finalul unei luni de activitate.
 

Experti. Statistici pentru august.
100 Kčpentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Mihai Mironica 23 13 0 10 -5.6 - 128 Kč
Julio Salinas 18 7 0 11 -13.2 - 238 Kč
Borja Pardo 16 7 0 9 -19.3 - 309 Kč
Ioana Cosma 21 8 0 13 -15 - 315 Kč
 
Dupa cum spuneam, expertii si profesionistii nostri au avut o gama foarte variata de evenimente de unde sa-si aleaga predictiile si analizele astfel ca ei ne-au oferit in medie 7 analize pe zi, in mare parte din Fotbal, insa si Tenisul sau Ciclismul s-au regasit uneori in ponturile propuse. Rezultatele au fost din pacate mai putin spectaculoase fata de alte luni dupa cum vom vedea mai jos.
 
Dintre expertii Intelbet, Mihai Mironica ne-a propus cele mai multe pariuri, 23 la numar, si datorita celor 13 castigatoare s-a situat pe primul loc in clasamentul expertilor, incheind insa luna cu un profit negativ de -128 Kčsi o marja de succes de -5.6 %. Pentru Mihai Mironica inceputul de luna a fost destul de bun, el reusind sa lege cate 2 sau chiar 3 predictii consecutive castigatoare, printre care ne-a propus cote atractive precum cea de 1.75 pentru ca in meciul dintre Plzen si FCSB ambele echipe sa inscrie, 1.73 pentru ca in duelul dintre Craiova si Milan sa se inscrie maxim 3 goluri sau cea de 2.28 la meciul dintre FCSB si Astra pentru ca giurgiuvenii sa nu piarda. Apoi expertul nostru a inregistrat 4 predictii consecutive pierzatoare care au facut in mare parte ca la sfarsitul lunii profitul sau sa fie cu semnul „-”. Pana la finalul lunii parcursul sau a fost unul fluctuant si desi a mai avut suficiente ponturi verzi, cotele propuse nu l-au ajutat suficient sa recupereze in dreptul profitului. Cu toate acestea, Mihai Mironica a ocupat la finalul lunii prima pozitie in clasamentul expertilor cu un profit negativ de -128 Kč.
 
Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Julio Salinas, care ne-a propus 18 predictii dintre care insa doar 7 au fost castigatoare si nu l-au ajutat suficient sa evite profitul negativ, unul de -238 Kč. El nu a avut un debut de luna deloc reusit, asta desi a inceput cu o predictie castigatoare si o cota excelenta de 3.45 pentru victoria celor de la Bate Borisov in meciul cu Slavia Praga, pentru el au urmat nu mai putin de 4 predictii gresite. Parcursul sau a fost apoi unul fluctuant si nu a reusit sa lege mai multe predictii consecutive castigatoare, desi printre ele au fost iar cateva cote atractive precum cea de 1.90 la meciul dintre Manchester United si West Ham pentru ca Diavolii sa castige iar in meci sa se inscrie mai mult de 2.5 goluri sau 2.20 pentru victoria celor de la Sevilla in deplasarea din Turcia contra celor de la Istanbul Basaksehir. Au urmat apoi alte 3 ponturi consecutive pierdute pentru ca sa incheie luna cu alte 3 consecutive castigatoare care l-au ajutat sa isi reduca din profitul negativ, datorita unor cote atractive de 2.35 pentru ca Apoel Nicosia sa nu piarda in deplasarea de la Slavia Praga sau cea de 2.10 pentru victoria lui Real Sociedad in meciul cu Villarreal.  
 
Topul expertilor Intelbet este completat de spaniolul Borja Pardo, care a avut 16 analize de-a lungul lunii cu doar 7 dintre acestea castigatoare si un profit negativ de -309 Kč. El nu a reusit sa lege mai mult de doua predictii consecutive castigatoare in timp ce in dreptul ponturilor pierdute a ajuns la 4 consecutive. O alta cauza a profitului negativ este reprezentata si de faptul ca expertul nostru nu ne-a mai propus cote mari asa cum poate ne obisnuise, printre cele castigatoare si atractive numarandu-se totusi cea de 2.45 pentru victoria lui Huddersfield contra lui Newcastle sau 2.15 pentru victoria lui Liverpool in duelul cu Arsenal.  
 
Ioana Cosma s-a situat pe ultimul loc in clasamentul expertilor dupa ce din cele 21 de analize propuse doar 8 au fost castigatoare iar profitul la sfarsitul lunii a fost unul negativ, de -315 Kčsi o marja de -15.8%.
 
Tipsteri. Statistici pentru august.
100 Kčpentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Nica 31 20 1 10 8.5 + 263 Kč
Marius Gavan 22 14 1 7 3.7 + 81 Kč
Wallberg 13 7 1 5 6.0 + 78 Kč
Alex 16 5 0 11 -35.3 - 565 Kč
Karbacher 56 28 0 28 -15.8 - 885 Kč
 
Tipsterii nostri profesionisti nu au avut nici ei o luna de activitate foarte reusita, insa cu toate acestea 3 dintre ei au reusit sa incheie luna pe „+”, desi nu unul consistent.
 
Nica a terminat pe primul loc in clasamentul profesionistilor cu un profit de 263 Kčsi o marja de succes de 8.5 %. El ne-a oferit in total 31 de predictii dintre care 20 castigatoare. Astfel debutul sau de luna a fost unul excelent cu 4 ponturi consecutive castigatoare, dintre care 2 au fost cote bune de 1.80 pentru meciul din Brazilia Serie B dintre America MG si Londrina, pentru ca oaspetii sa reuseasca sa inscrie sau 1.97 pentru ca in meciul dintre Ludogorets si Hapoel Beer Sheva sa se marcheze mai mult de 2.5 goluri. Parcursul sau ulterior a fost unul fluctuant, in care desi a reusit sa lege si pana la 3 predictii consecutive castigatoare a avut si perioade mai slabe precum cea in care ne-a propus 3 ponturi necastigatoare.
 
Tipsterul Marius Gavan s-a clasat pe locul secund in clasament dupa ce a avut un profit de 81  Kčsi o marja de castig de 3.7%, datorita celor 14 pariuri castigatoare, 1 returnat si 7 pierdute. El a inceput de-a dreptul entuziasmant luna si a reusit 8 predictii consecutive castigatoare insa cotele propuse au fost destul de mici dar sigure, cu o medie de 1.50. Parcursul sau a fost unul fluctuant si nu a mai avut o asa perioada buna in care sa lege mai multe predictii corecte lucru pentru care profitul sau de la finalul lunii nu a fost unul semnificativ insa cu toate acestea a oferit diversitate in analizele sale venite in primul rand din fotbal, dar si tenis sau ciclism.
 
Wallberg completeaza podiumul in clasamentul profesionistilor pe locul 3 cu un profit de 78  Kčcu o marja de 6 % in urma celor 13 ponturi propuse dintre care 7 castigatoare, 1 returnat si alte 5 pierdute.
 
Pe urmatoarele doua locuri in clasament ii avem pe Alex si pe Karbacher, ambii inregistrand profituri negative, de -565 Kčsi respectiv, -885 Kč. Alex ne-a oferit analize din tenis si fotbal, 16 ponturi in total, dintre care insa doar 5 au fost castigatoare. Karbacher a fost din nou tipsterul cu cele mai multe analize de-a lungul lunii, nu mai putin de 56 la numar, existand egalitate perfecta intre cele castigatoare si cele pierzatoare, 28 la 28.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza bun venit celor proaspat sositi, noi succese in continuare si o luna septembrie cat mai profitabila!