Alerta "Cote ciudate" in Islanda, Breidablik - Grindavik

Un meci maine (n.r. luni) la  Kopavogur intre doua formatii cu exprimari total diferite in acest start de campionat al Islandei.
Pe de o parte gazdele...cu evolutii oscilante, dupa trei infringeri consecutive au urmai trei victorii si apoi din nou ''pasa proasta'' o infringere si un egal.
De subliniat ca este penultima in clasamentul meciurilor de pe teren propriu, 4 jocuri, o singura victorie si trei infringeri, un golaveraj jenant 5-9, o medie de 2,25 goluri primite pe propriul stadion.
De partea gazdelor doar istoria ultimelor sase intilniri pare favorabila, 3 victorii, 2 egaluri si doar o singura infringere.

Grindavik este surpriza acestei editii pina acum ocupind locul 2 in clasament  cu o linie interesanta 5 victorii, 2 egaluri si doar o infringere, surprinzatoare, acasa 1-3 in fata ultimei clasate Olafsvik.
Neinvinsa in deplasare in 3 jocuri, trei victorii, 6-3 golaveraj, o medie de doua goluri.

In aceste conditii surprinzatoare cotele oferite pentru acest joc, in medie 1,85 - 3,55 - 3,75, probabil ''ne scapa'' ceva...

Si deoarece semnele sunt ''ciudate'', sincer sunt tentat sa merg pe mina ospetilor, am sa va propun sa jucam pe goluri pentru a avea sanse mai  multe de profit.

Ambele marcheaza
cota 1,67
100 lei

Grindavik peste 0,5 goluri meci
cota 1,40
100 lei

Ambele marcheaza si peste 2,5 gol
cota 2,10
100 lei

Betano