Anglia are cota 60 la victorie contra Columbiei

Dintre toate echipele cu pretentii calificate in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Anglia pare a fi cea mai norocoasa, nimerind in jumatatea de tablou abordabila, avand sanse destul de mari la disputarea finalei. Primul hop il reprezinta Columbia, castigatoarea grupei H. Daca esti de parere ca englezii se vor impune in timp regulamentar, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, conform careia Anglia are cota 60 la victorie contra Columbiei.


5b3b998c14c0b_1530632588.jpg

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (3 iulie, 21:00) introducand codul ZFBNEQ. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Angliei in primele 90 minute contra Columbiei. Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

In cazul in care Anglia va castiga in timp regulamentar vei obtine 300 lei. Astfel, miza se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 295 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei.Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 21:00, utilizand codul ZFBNEQ
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul Angliei in timp regulamentar in fata Columbiei
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Anglia se impune in timp regulamentar miza se ramburseaza imediat cash, restul de 295 lei creditandu-se in maxim 24 ore sub forma de freebet
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Englezii au culoar favorabil >>>