Australian Open: Simona Halep - Naomi Osaka, prezentare cote la pariuri

Simona Halep a eliminat-o cu mari emoţii pe Lauren Davis


Simona Halep a reuşit sâmbătă dimineață să se califice în optimile de finală de la Australian Open, după ce a eliminat-o pe Lauren Davis din SUA (24 de ani, 76 WTA), scor 4-6, 6-4, 15-13. Meciul a durat 3 ore și 45 de minute. Simona a demonstrat că nu întâmplător se află pe primul loc în lume, reuşind să salveze nu mai puţin de trei mingi de meci, la scorul de 10-11 în decisiv. Ea a manageriat excelent situația, reuşind să revină de la 0-40, pe propriul serviciu, după care a câştigat meciul. Reamintim că în primul tur Simona a eliminat-o pe Eugenie Bouchard din Canada, cu scorul de 6-2 şi 6-2.


Simona Halep: "A fost, cu siguranță, un meci foarte dur. Singurul de până acum pe care l-am jucat astfel. Am fost condusă cu 40-0 pe serviciul meu. Nu a fost ușor, dar am continuat să joc. Am continuat să cred că nu s-a terminat, chiar dacă ea era la conducere. Am dat totul și sunt mândră că am putut sta acolo și câștiga. Nu a fost ușor deloc, Lauren a jucat grozav!".

Naomi Osaka, viitoarea adversară a Simonei


Românca o va întâlni, luni, în optimi, pe Naomi Osaka din Japonia (20 de ani, 72 WTA), meciul urmând a avea loc pe arena "Margaret Court" din Melbourne, de la ora 8:00, după ora României. Iubitorii tenisului din România vor putea vedea acest meci doar pe Eurosport. Simona Halep a mai jucat până acum de două ori cu japoneza Naomi Osaka, pe care a învins-o cu 2-1 în 2016 la Roland Garros şi tot cu acelaşi scor în 2017 la Miami. În şaisprezecimi, Naomi Osaka a eliminat-o după două seturi pe Ashleigh Barty din Australia, 6-4 şi 6-2.


Românca are prima şansă în meciul cu Naomi Osaka 


Simona Halep a fost accidentată la glezna stângă în meciurile disputate la Australian Open cu Eugenie Bouchard şi Lauren Davis, problemă care i-a afectat deplasarea, unul dintre atuurile ei. "Nu sunt recuperată, e imposibil să fiu bine atât de repede, mai ales după un astfel de meci, și cred că duminică va fi și mai rău, dar n-am avut altă soluție decât să trag de mine și vom vedea ce se întâmplă mai departe", a declarat cea mai îndrăgită jucătoare de tenis din România. Chiar dacă nu este la potenţial maxim, din cauza problemelor medicale de la gleznă, Simona Halep este favorită la toate casele de pariuri în întâlnirea cu Naomi Osaka. Casa de pariuri Efbet are cele mai bune cote, 1.50 pentru victoria lui Simona Halep şi 2.80 pentru un succes al lui Naomi Osaka.


Cotele pentru meciul Simona Halep - Naomi Osaka
Casa de pariuri
Victorie Simona Halep
Victorie Naomi Osaka
Betano
1.44
2.70
Unibet
1.46
2.75
Netbet
1.46
2.75
Fortuna
1.45
2.90
Sportingbet
1.45
2.70
Admiral
1.46
2.75
Efbet
1.50
2.80