Biletele multiple iti aduc un freebet zilnic de 200 Kč

Incepand cu aceasta luna, una dintre cele mai apreciate case de pariuri vine cu o promotie pe care cu greu o poti refuza. Aspectul si mai tentant este acela ca vei putea primi un freebet in fiecare zi, valoarea sa fiind stabilita in functie de miza biletelor incheiate in ziua precedenta.


5a5358259cd1f_1515411493.jpg


Ce trebuie facut?


Fiecare runda zilnica incepe la 09:00 si se incheie la 08:59, freebetul fiind creditat imediat ce se va incheia runda zilnica. Pentru a-l putea primi trebuie sa plasezi bilete cu doua sau mai multe selectii, indiferent de sport si de optiune. Biletele pot fi atat live, cat si pre-live. Conditia este ca fiecare selectie de pe bilet sa aiba cota minima 1.5. De asemenea, pariurile inchise cu optiunea Cash Out sau cele efectuate cu ajutorul unui bonus sau freebet nu vor fi luate in calcul in vederea promotiei.


Pariurile trebuie solutionate in perioada de timp mentionata mai sus, nu neaparat plasate. Spre exemplu, daca vei plasa miercuri doua bilete conform regulilor, iar ele se vor desfasura sambata, miza se va calcula pentru ziua de sambata. 


Despre recompense


Biletele multiple iti aduc un freebet zilnic de 200 Kč, pentru asta trebuind ca intr-o zi sa plasezi bilete in valoare de cel putin 2 000 Kč. Daca vei miza intre 800 Kčsi 1 999 Kčvei primi un freebet de 80 Kč. Celor care vor plasa o miza totala intre 400 Kčsi 799 Kčli se vor credita un freebet in valoare de 40 Kč, cei ce vor miza intre 200 Kčsi 399 Kčvor primi 20 Kčfreebet, cine va paria intre 80 Kčsi 199 Kčse va alege cu un freebet de 8 Kč, pentru ca utilizatorii ce vor miza intre 40 Kčsi 79 Kčsa beneficieze de un freebet de 4 Kč. Freebetul este disponibil pentru 24 ore de la creditare, in cazul unui pariu castigator valoarea acestuia nefiind rambursata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici

·         Pentru a participa la promotie trebuie sa plasezi bilete cu minim doua selectii, live si/sau pre-live

·          Intr-o zi trebuie sa se incheie bilete in valoare totala de cel putin 40 Kčpentru a fi eligibil pentru un freebet

·         Se ia in calcul ora incheierii ultimei partide de pe bilet, nu ora plasarii biletului

·         Valoarea freebeturilor acordate este intre 4 Kčsi 2 000 Kč, in functie de miza totala plasata

·         Freebetul expira in 24 ore de la creditare


O asemenea ocazie nu trebuie ratata