Biletul zilei 20.02.2017

Jong PSV - Breda


Meci interesant in a doua liga din Olanda. Jong PSV echipa gazda va primi vizita lui NAC Breda. Jong PSV este pe locul cinci, echipa a reusit sa adune 43 de puncte in 25 de etape. Echipa joaca foarte bine pe teren propriu, Jong PSV a reusit sa adune 28 de puncte in 12 etape jucate acasa. Breda este o echipa care joaca foarte deschis in deplasare, echipa inscrie si primeste foarte multe goluri in deplasare. Breda este pe locul opt in acest moment. Echipele sunt despartite de doar doua puncte. Breda o poate depasi la numar de puncte astazi pe Jong PSV. Insa Breda trebuie sa castige aici. Cu siguranta va fi un meci cu multe goluri. In ultimele trei meciuri directe s-au inscris 12 goluri, o medie de patru goluri inscrise pe meci.  

Pronostic : peste 2.5 goluri la o cota de 1.74 la NetBet
 

Jong AZ - Jong FC Twente


Jong AZ este pe primul loc in Tweede Divisie. Echiupa a castigat de 15 ori , a remizat de patru ori si a pierdut doar doua meciuri. Echipa a acumulat 49 de puncte, si are un golaveraj de 58-21. Jong Twente este cea mai slaba echipa din aceasta divizie. Twente este pe ultimul loc. Echipa are doar 14 puncte dupa 22 de etape. Echipa a primit 44 de goluri. Meciul tur s-a terminat cu victoria lui Jong AZ in deplasare, 3-2 a fost atunci pentru Jong AZ. Multe goluri cred ca vor fi si in meciul de astazi. Jong AZ este o echipa care inscrie multe goluri pe teren propriu.

Pronostic : victorie Jong AZ la o cota de 1.20 la NetBet
 

1860 Munchen - Nurnberg


Munchen 1860 este pe locul 14. Echipa are 22 de puncte, este la doar patru puncte de echipele aflate pe ultimele 3 locuri. Ultimele trei echipe au 18 puncte fiecare. Nurnberg este pe locul opt. Echipa are 29 de puncte, si deocamdata a cam pierdut lupta cu primele trei echipe din a doua liga de fotbal din Germania. In tur Munchen 1860 a castigat in deplasare cu 2-1. Acum Nurnberg isi doreste revansa, insa va fi greu. Nu va fi meci usor pentru niciuna dintre cele doua echipe. Sper sa vedem goluri in acest meci. Posibilitate mare sa vedem goluri in ambele porti.

Pronostic : ambele marcheaza la o cota de 1.71 la NetBet

Cota finala 3.60 la NetBet