Campionatele de top din Europa iti aduc trei freebeturi

Cele mai interesante meciuri care au ramas in aceasta runda in campionatele de top vor avea loc intre Manchester City si Chelsea, AC Milan si Inter Milano, respectiv Barcelona si Atletico  Madrid. Pe acestea, insa si pe alte meciuri ai ocazia nu doar de a paria, ci si de a obtine o rasplata indiferent daca pariurile sunt sau nu castigatoare. Toate astea se intampla la casa de pariuri Netbet, care prezinta o promotie in urma careia poti castiga trei freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei.


5a9bb6fd94699_1520154365.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii din Čeština, fie ei noi sau vechi. Pentru a participa este necesar sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia pana in noaptea de 6 martie, ora 1:59. Misiunea principala consta in plasarea a minim 7 pariuri live si/sau pre-live, dar singure pe bilet care sa contina meciuri din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Ligue 1. Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.8.


Despre recompensa


Campionatele de top din Europa iti aduc trei freebeturi fie ca nu nimeresti niciuna, una, doua sau chiar toate selectiile. Cele trei freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, se vor credita  in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei. Ele sunt valabile vreme de 7 zile de la creditare, trebuind mizate pe pariuri cu o cota minima de 2.00. Daca preferi un bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici

·         Opteaza la promotia “3X50 KčFreebet – Ligi europene”

·         Plaseaza cel putin 7 pariuri, live sau pre-live, pe meciuri din Premier League, La Liga, Serie A si/sau Ligue 1

·         Miza minima a fiecarui pariu e 50 lei, iar cota minima 1.8

·         Freebeturile le vei primi indiferent de rezultatul pariurilor

·         Ele trebuie pariate in termen de 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Pariurile live par mai sigure pentru o asemenea cota minima