Care pe care..... doua echipe foarte ofensive

Celta a simtit pe propria piele ce inseamna un rezultat de 0-0 intr-o competitie eliminatorie. Asadar Celta Vigo va forta, si va incerca sa inscrie goluri, insa si Shahtior este o echipa tare, chiar daca nu mai este sub comanda lui Mircea Lucescu
 

58a5b531676f8_1487254833.jpg

Celta Vigo a ramsa doar cu duelurile din Primera Division si cele din Europa League. Echipa a fost eliminata surprinzator zic eu, insa cred ca parerea este a multor oameni, ca a fost eliminata surprinzator din Copa del Rey.

Revenind la Celta Vigo, echipa are meci astazi cu Shahtior Donetsk. Echipa a jucat o serie de meciuri amicale, si in aceasta perioada de iarna Shahtior a pierdut un singur meci, insa acela a fost pierdut la penaltyuri. Shahtior a arata o forma buna si in meciurile amicale, echipa sta foarte bine in ofensiva, si a reusit sa inscrie meci de meci goluri. Shahtior a inscris cel mai putin intr-un meci amical 2 goluri, 2-1 cu Debrecen si 2-0 cu Cracovia.

Ultima data cand Shahtior a inscris doar un gol a fost in 15 Octombrie, in meciul de campionat jucat cu echipa din localitate, Olimpik. A fost o perioada in Septembrie - Octombrie cand echipa castiga meciurile italieneste, 1-0, sau eventual facea egal, 1-1. Echipa are o singura infrangere in acest sezon, 0-3 in Elvetia la Young Boys. A fost singura sincopa pentru Shahtior, si singurul meci in care echipa nu a inscris.

Shahtior are un parcurs bun in Europa League. Echipa a ajuns la opt victorii, si toate victoriile au fost destul de clare. Ultimul meci in care Shahtior nu a reusit sa inscrie in Europa League in deplasare a fost in 2009 la Partizan. De la acel meci echipa a mai jucat inca 9 meciuri, si Shahtior a inscris in toate.

Celta Vigo este o echipa greu de invins pe teren propriu. Celta are o serie lunga de meciuri bune pe Balaidos, doar infrangerea cu Sevilla din Noiembrie a stricat acest lucru bun la echipa. Echipa a mai jucat in Europa League, si in 2006-2007, si la inceputul anilor 2000. Echipa are un bilant bun acasa, cu victorii cu Stuttgart, Barcelona, si chiar Shahtior Dontetsk.

Pe teren propriu Celta Vigo are un bilant bun, cu 15 victorii, patru rezultate de egalitate, si o singura infrangere, 0-1 cu Werder Bremen, in 2007. Celta are lotul complet, iar de la Shahtior va lipsi Ferreyra, iar Stepanenko este incert. Parerea mea este ca acest meci fie se poate termina la egalitate, 0-0, fie poate fi unul foarte spectaculos. Un meci cu goluri vad totusi, pana la urma cele doua echipe nu au de ce sa se apere, Celta Vigo a simtit-o pe propria piele ce inseamna un rezultat de 0-0 acasa, intr-o competitie eliminatorie. 

NetBet 1,80 kurz pro oba týmy skórovat.