Case online la care putem vedea cele mai populare pariuri

Nu de putine ori cand nu avem o oferta sportiva foarte bogata in respectiva zi sau, din contra, aceasta este supraincarcata cu meciuri, am dori ca inainte de a plasa vreun pariu sa consultam si pariurile altora. Asta deoarece am putea gasi un pont destul de bun sau o partida pe care am sarit-o cu vederea si care ni se pare buna de pariat.
 
In acest sens anumite case de pariuri au hotarat sa intinda o mana de ajutor, prezentand pe site cele mai populare pariuri din acea zi. Partea buna este ca nu trebuie neaparat sa ai cont la acea casa pariuri online pentru a le putea vizualiza. Sase case pariuri dintre cele licentiate in Čeština sunt cele care ajuta pariorii sa se decida in privinta pronosticurilor. In aproape toate locurile pronosticurile se schimba la fiecare accesare a ta a respectivei case.
 

1. Netbet


Casa de pariuri Netbet este una dintre cele mai populare din Čeština, beneficiind de o oferta destul de bogata. Pentru a face mai usoara misiunea pariorilor indecisi, aceasta ofera biletul zilei, sectiune aflata in partea dreapta a paginii principale, neputandu-l insa vedea decat dupa ce iti alegi miza si apesi pe butonul verde ‘’Castiga X Kč’’.
 
 
Poti miza 10, 20, 50, 80 sau 100 lei, miza pe care o poti schimba odata ce ai plasat butonul ‘’Castiga X Kč’’.  X se calculeaza ca produs dintre miza si cota totala de pe bilet. Abia dupa intreprinderea acestei actiuni va aparea biletul cu meciurile cele mai pariate de catre utilizatori, bilet pe care il poti juca sau doar te poti inspira. De obicei biletul contine 4 sau 5 meciuri de fotbal, insa putem gasi si alte sporturi.
 

2. Betano


In ultimele luni Betano a inceput sa ofere multe facilitati, pentru ca utilizatorii sa aiba o experienta cat mai placuta la accesarea site-ului/aplicatiei. Pentru cei ce inca nu au aflat, casa de pariuri a dezvoltat si o aplicatie pentru mobil, care face parierea foarte placuta, putand beneficia chiar de mai multe functii decat cele oferite de site. Mai multe detalii gasiti in acest articol.
 
Una dintre aceste facilitati este functia ‘’Pariuri populare’’, pe care o putem gasi in partea drepta a site-ului. Este vorba despre 5 pronosticuri de pe diverse meciuri, nu neaparat toate din fotbal, pentru care este afisata si cota totala. Daca doresti sa plasezi vreunul pe biletul tau de pariuri este suficient sa-l bifezi, optiune care se afla in dreptul pronosticului. Daca ai bifat pronosticul (sau, mai degraba, le-ai debifat pe celelalte), pentru a-l vedea pe biletul tau trebuie sa selectezi optiunea ‘’adauga la biletul de pariuri’’. Atentie, aici vorbim de pariuri populare, care nu se vor disputa neaparat in ziua respectiva.
 
 

3. Sportingbet


Casa de pariuri Sportingbet ofera nu unul, ci 3 bilete ale zilei, categoriile numindu-se ‘’cele  mai populare’’, ‘’jackpot’’ si ‘’norocoase’’. Ele pot fi reperate in partea dreapta a sectiunii ‘’pariuri sportive’’ sub denumirea de  ‘’Bestseller Combi’’. La fel ca la Netbet si aici trebuie sa selectezi butonul pe care apare castigul total pentru a putea vedea selectiile. Acestea sunt in numar de 3 pana la 5. Poti pastra cate selectii doresti pe bilet, eliminandu-le pe celelalte. Poti chiar sa combini selectii de pe toate cele 3 bilete, toate astea fara mult efort.
 
 

4. 888sport


Si casa de pariuri 888sport ne pune la dispozitie cele mai populare pariuri, care raman aceleasi la fiecare accesare, spre deosebire de celelalte case. Tine cont insa ca nu toate propunerile din acea sectiune se disputa in aceeasi zi. Sectiunea se gaseste pe pagina principala, sub denumirea ‘’Constructor combo’’. In general este vorba despre pronosticuri ce au cote destul de mici, biletul fiind alcatuit din minim 3 pronosticuri, pe care le poti adauga la biletul tau de pariere printr-un singur click.
 
 

5. Fortuna


Aici ni se ofera ocazia de a vedea top 5 pariuri pentru urmatoarele 24 ore, pariuri care nu vin doar din fotbal. Sectiunea se gaseste in partea dreapta a paginii principale Fortuna, sub denumirea ‘’Top 5 pariuri’’, unele cote nefiind insa deloc mici. Aici poti selecta pronosticurile pe care le doresti pentru a le plasa direct pe biletul tau de pariuri. In cazul in care alegi sa plasezi toate cele 5 selectii pe biletul de pariuri poti selecta miza cu ajutorul unei bare, miza cuprinsa intre 1 leu si 250 lei. In functie de miza, vei vedea si cat ai putea castiga. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa selectezi butonul galben ‘’Adauga la bilet’’.
 
 

6. Betfair


Dintre aceste case pariuri online la Betfair avem cei mai putini utilizatori, fapt pentru care am plasat-o ultima. In ceea ce priveste propunerile pentru biletul zilei insa o putem plasa pe primul loc fara sa stam pe ganduri. Sectiunea se gaseste in piata Sportsbook, in dreapta paginii ce prezinta evenimente de fotbal, sub denumirea ‘’Generator pariuri multiple fotbal’’ . Dupa cum reiese si din denumire, aici putem vedea doar pronosticuri din fotbal.
 
Noutatea o prezinta faptul ca ni se pune la dispozitie o bara, prin care putem selecta sub ce valoare a cotei sa fie pronosticurile de pe bilet. Apoi, pentru a activa valoarea selectata trebuie sa apasam ‘’rotire selectii’’. Spre exemplu, daca selectam ‘’selectii sub cotele de 1.5’’, ne vor aparea 4 selectii din fotbal ale caror cote sunt sub 1.5. Astfel, putem selecta pronosticurile pe care le dorim pentru a le plasa pe biletul de pariuri.
 
 
Avand la dispozitie atatea case online la care putem vedea cele mai populare pariuri, nu ar fi rau sa notam zilnic, preferabil intr-un document Excel, biletul/biletele zilei de la cat mai multe case de pariuri. Dupa o perioada de o saptamana sau chiar o luna in care am facut asta, vom compara rezultatele si vom putea decide care casa de pariuri ofera cele mai bune propuneri.