Castiga 12 freebeturi cu Liga 1

Pariorii care abia asteptau ca Liga I sa inceapa cu siguranta vor fi incantati de promotia casei de pariuri Fortuna. Primul dintre motive este acela ca la promotie pot participa toti utilizatorii casei online, iar al doilea ca poti pana la finalul promotiei poti castiga nu mai putin de 12 freebeturi, fiecare in valoare de 15 lei.


5a76c201985da_1517732353.jpg


Ce trebuie sa fac?


Dupa cum am spus mai sus, esti eligibil la promotie indiferent daca ai deja cont la Fortuna sau iti creezi unul acum. Pentru a obtine un freebet nu trebuie decat sa plasezi 3 pariuri, simple sau pe bilet multiplu, pe meciuri din Liga I, cu o miza minima de 15 lei si o cota minima de 1.5. In cazul in care optezi pentru un bilet multiplu ai grija ca fiecare selectie sa aiba cota minima 1.5, iar meciurile de pe bilet sa fie exclusiv din Liga I. 


Despre recompensa


La fiecare 3 pariuri care respecta cerintele vei primi automat un freebet in valoare de 15 lei. Poti paria  acelasi meci  pe mai multe bilete, insa in acest  caz selectiile trebuie sa fie diferite. Poti beneficia de cel mult 12 ori de aceasta promotie, data incheierii ei fiind 26 februarie, odata cu ultimul meci din sezonul regulat al Ligii I. Pentru a profita la maxim de promotie si a castiga 12 freebeturi cu Liga 1, trebuie sa plasezi 36 pariuri pe partidele din aceasta  competitie.


Freebetul se acorda indiferent de rezultatul pariului (castigator/pierzator), trebuind pariat in maxim 7 zile de la creditare. Nu exista cota minima pe care sa-l pariezi, cea maxima fiind 8.00. In cazul unui pariu castigator folosind freebetul, valoarea acestuia (15 lei) nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·        Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici

·        Plaseaza pariuri din Liga I cu o miza minima de 15 lei si o cota minima de 1.5

·        Un meci se poate regasi pe mai multe bilete, selectiile trebuind insa sa fie diferite

·        La fiecare 3 pariuri care respecta cerintele vei primi automat un freebet, indiferent daca pariul a fost sau nu castigator

·        Promotia este valabila de 12 ori pentru un utilizator, aceasta incheindu-se pe 26 februarie

·        Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare, cota maxima fiind  8.00


Incaseaza toate cele 12 freebeturi