Castiga 125 000 Kčcu minutul si marcatorul primului gol

Cand vine vorba despre promotii, cu siguranta toti utilizatorii si-ar dori ca participarea la acestea sa fie gratuita sau, altfel spus, sa nu cheltuie niciun ban din cont pentru a participa. Dorinta iti este indeplinita la casa de pariuri Unibet, acolo unde in fiecare etapa din Premier League a acestui sezon poti castiga un jackpot in valoare de 125 000 lei daca vei prezice in mod corect minutul primului gol, respectiv marcatorul primului gol intr-un anumit meci.


5b703de9de8bd_1534082537.jpg


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Unibet, fie ei deja existenti sau noi. Nu trebuie decat sa intri pe pagina promotiei, denumita “Castiga 125 000 Kčpe meciul Arsenal – Manchester City” si sa selectezi marcatorul primului gol, respectiv minutul in care se va inscrie. Autogolurile nu se iau in calcul in vederea promotiei. Iti poti modifica pontul de cate ori doresti pana la startul partidei (duminica, 18:00).


Despre recompensa

Ai oportunitatea de a castiga 125 000 Kčcu minutul si marcatorul primului gol, in cazul in care nu se va marca deloc sau se vor marca doar autogoluri toate selectiile fiind considerate pierdute. Daca insa se va marca, iar tu ai intuit corect marcatorul si minutul primului gol, vei castiga 125 000 lei. In cazul in care mai multi utilizatori au ghicit atat marcatorul primului gol, cat si minutul marcarii acestuia, jackpotul va fi impartit in mod egal. Castigatorul va fi contactat telefonic sau prin mail in maxim 30 zile de la incheierea partidei. Odata ce ai castigat un jackpot, nu mai poti obtine altul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Intra in promotia numita “Castiga 125 000 Kčpe meciul Arsenal – Manchester City”
  • Alege primul marcator si minutul primului gol, totul in mod gratuit
  • Autogolurile nu conteaza in vederea promotiei
  • Daca ai nimerit corect ambele pronosticuri vei obtine jackpotul de 125 000 lei
  • Jackpotul va fi impartit in mod egal daca vor fi mai multi castigatori


Statisticile au un rol important >>>