Castiga 7 freebeturi cu pariurile pe Roland Garros

Editia cu numarul 122 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros se apropie de finalul primei saptamani, abia de acum inainte disputandu-se meciuri cu adevarat tari pe tablourile de simplu atat masculin, cat si feminin. Fie ca preferi pariurile pe meciuri tari sau in care exista un favorit cert, fie ca doresti sa plasezi pariuri live sau pre-live, ar fi pacat sa nu profiti de promotia casei online Fortuna, conform careia poti castiga 7 freebeturi cu pariurile pe Roland Garros, fiecare in valoare de 10 lei.


5b10606aed36c_1527799914.jpg


Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Fortuna pot participa la promotie, netrebuind decat ca pana pe 10 iunie, data finalei masculine, sa plaseze 3 pariuri simple sau pe bilet multiplu pe turneul de la Roland Garros. Pariurile/biletele pot fi live sau pre-live, trebuind sa aiba o miza minima de 10 lei, iar fiecare pariu sa aiba cota minima 1.3. Daca pe vreun bilet exista si alte selectii decat cele de la Roland Garros, acesta nu este luat in calcul pentru promotie. De asemenea, nu vei participa daca ai folosit optiunea Early Cashout sau daca meciul nu s-a incheiat pe teren.


Despre recompensa

Indiferent de rezultatul pariurilor tale, la fiecare 3 astfel de pariuri plasate vei primi un freebet de 10 lei. Dupa cum am specificat mai sus, de promotie poti profita de maxim 7 ori. Pariurile trebuie sa fie din meciuri diferite, daca un eveniment se afla pe mai multe bilete luandu-se in calcul primul bilet validat. Fiecare freebet trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe un pariu/bilet cu o cota maxima de 8.00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza 3 pariuri live sau pre-live pe orice meci de la Roland Garros
  • Cota minima a fiecarui pariu e 1.3, iar miza minima 10 lei
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un freebet de 10 lei
  • Poti profita de 7 ori de promotie
  • Freebeturile trebuie pariate in termen de 7 zile de la creditare pe o cota maxima de 8.00


Ai foarte multe evenimente de unde sa alegi >>>