Castiga bilete la turnee de poker cu misiunea lunii martie

Nu mai surprinde pe nimeni promotia casei online Unibet cu privire la poker, intitulata “Misiunea lunii”, aceasta fiind oferita in fiecare luna. Pentru cei ce nu stiu, misiunea lunii consta in 5 pasi, fiecare avand 3 cerinte, fiecare pas recompensandu-te cu puncte bonus, bilete la turnee de poker sau cu ambele. Ai la dispozitie intreaga luna pentru a finaliza misiunea, cei 5 pasi trebuind indepliniti in ordine, in sensul ca nu poti trece la pasul 2 pana ce nu l-ai finalizat pe primul si asa mai departe. Cerintele fiecarui pas pot fi indeplinite insa in ce ordine doresti.


5aaffb7359b83_1521482611.jpg


Ce trebuie sa fac?


Cerintele nu sunt deloc grele, majoritatea putand fi facute in cateva minute. Unele nici macar nu necesita sa paticipi la vreo mana de poker. O astfel de cerinta intalnim la primul pas, unde trebuie doar sa vizitam programul complet al unui turneu, pentru asta trebuind sa selectam “Tournament”, apoi “View Full Tournament Schedule”. Si la urmatorii doi pasi avem o cerinta la care nu trebuie sa participam la vreo mana de poker. Evident, pentru a juca poker trebuie sa-ti instalezi softul de poker pe telefon sau pe desktopul calculatorului. Alternativ, poti juca direct din browser.


Misiunea dispune si de cerinte ceva mai complicate, insa care pot fi completate fara sa ai cine stie ce experienta in poker. Spre exemplu, la pasul al doilea trebuie sa castigi 5 maini la jocurile cash (pe bani reali) cand ai in fata ta butonul de dealer.  In pasul al patrulea o cerinta iti spune sa elimini cel putin un jucator din orice turneu non-freerol cu mese multiple, care sa contina cuvantul “Bounty” in nume. In fine, la ultimul pas trebuie sa atingi 200 big blinduri (de doua ori numarul maxim permis de fise initiale) in orice joc cash de Omaha.


Despre recompense


 Pentru finalizarea primului pas vei fi recompensat cu 75 puncte bonus in contul tau, aceste puncte putand fi preschimbate in banii daca ai suficient de multe. Incepand cu al doilea pas vei castiga bilete la turnee de poker cu misiunea lunii martie, finalizandu-l pe acesta cu brio urmand sa primesti un bilet de 5 euro la un turneu. 


Dupa ce vei indeplini cerintele celui de-al treilea pas ti se va credita un bilet la un turneu special numit “Misiunea de 1 000 euro”, turneu care va incepe pe 1 aprilie, ora 21:30, dar vei primi si 150 puncte bonus. Cel de-al patrulea pas te va recompensa cu un bilet in valoare de 10 euro la un turneu, pentru ca dupa ce finalizezi cele 3 cerinte ale ultimului pas sa ti se crediteze un bilet la un turneu numit “Misiunea de 3 000 euro”, care va incepe pe 1 aprilie, ora 22:30.


Ai timp pana la finalul lunii sa completezi cei 5 pasi