Castiga pariuri gratuite cu Liga 1 in fiecare marti

Liga 1 revine in acest final de saptamana si la fel face si promotia casei de pariuri Unibet conform careia vei putea obtine freebeturi in fiecare marti. Doar 4 runde mai avem pana la finele sezonului regulat, situatia in clasament fiind una interesanta, mai ales la mijlocul clasamentului, unde se vor decide ultimele echipe calificate in play-off. Drept urmare, tentatia de a plasa pariuri pe campionatul nostru devine si ea una mai mare.


5a74896a4e6c9_1517586794.jpg


Ce trebuie sa fac?


Promotia se adreseaza tuturor clientilor Unibet, pentru a putea castiga pariuri gratuite cu Liga 1 in fiecare marti trebuind sa optezi la promotie din pagina acesteia. Daca ai optat in trecut la promotie nu mai este necesar sa o faci si acum, in acest context inscriindu-te automat. Plaseaza apoi, de marti pana luni, cel putin 4 pariuri live singure pe bilet, exclusiv din Liga 1, cu o miza minima de 25 Kčsi o cota minima de 1.4. Poate fi vorba despre orice selectie care respecta criteriul cotei minime. Pariurile trebuie efectuate cu bani reali, nu cu ajutorul unor freebeturi sau bonusuri.


Despre recompensa


Indiferent daca pariurile sunt sau nu castigatoare, un freebet de 25 Kčva fi creditat in fiecare marti, inainte de ora 17:00. Sigur, daca unul dintre cele 4 pariuri a fost inchis cu optiunea Cash Out nu vei fi eligibil la promotie. Valoarea maxima a freebetului este 25 Kč, chiar daca vei miza mai mult pe fiecare din cele 4 pariuri. Freebetul trebuie pariat in maxim 7 zile, pe orice sport si cota doresti. In eventualitatea unui castig folosind freebetul, valoarea acestuia (25 Kč) nu va fi creditata, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza pentru promotia “Martea pariurilor live gratuite”

·         Plaseaza live, de marti pana luni, cel putin 4 pariuri live cu o cota minima de 1.4 si miza minima de 25 Kč

·         Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi in fiecare marti in care ai indeplinit aceste conditii un freebet in valoare de 25 Kč

·         Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile pe orice sport si cota doresti


Obtine freebetul in fiecare saptamana