Cat de avantajoasa este folosirea Cashoutului pe termen lung?

Nu putem acuza casele de pariuri de top ca nu ne pun la dispozitie suficiente unelte pentru a ne maximiza castigurile.

 

In afara ofertei bogate, acestea ne prezinta grafici si statistici pentru pariurile live, clasamentele la zi si ultimele meciuri ale echipelor pe care intentionam sa pariem. Sa nu uitam insa de Cashout, optiune destul de utila, careia multi dintre noi nu ii oferim atentia cuvenita. Pe termen lung insa vei putea observa cat de avantajoasa este folosirea Cashoutului. Cu ajutorul acestei optiuni putem in orice moment sa ne securizam castigul de pe urma pariului/biletului jucat, castig care depinde de rezultatul de pe tabela, dar si de timpul ramas pana la finalul partidei.

 

Afla aici mai multe despre cashout si cum il putem folosi

 

Anumite case de pariuri licentiate in Čeština, destul de putine, oferasi optiunea de Cashout partial, care iti permite sa retragi o parte din castig, pentru ca partea cealalta sa ramana activa, tu fiind cel care decide ce suma vei retrage si pe care o vei lasa activa. Aceasta este una dintre putinele case de pariuri ce ofera Cashout partial.

 

Daca nu folosesti optiunea Cashout la timp ai putea regreta


Sigur, nu este usor sa decidem daca dorim sa ne retragem castigurile, total sau partial, sau daca dorim sa continuam pentru un potential castig mai mare. Asta mai ales daca partida se indreapta spre un rezultat care face pariul sa fie castigator. De asemenea, daca ai posibilitatea de a castiga o suma destul de frumusica inchizand pariul, insa tu nu o faci, iar ulterior se intampla evenimente nedorite care fac ca pariul sa se transforme, brusc, intr-unul necastigator, vei regreta faptul ca nu ai folosit optiunea Cashout la timpul potrivit. Cunoastem si noi acest sentiment, intrucat l-am trait de multe ori.

 

Revenind la casa de pariuri de care am pomenit mai sus, faptul ca ni se ofera posibilitatea unui Cashout partial ar trebui sa ne faca sa apelam mai des la aceasta functie. In acest fel ne vom securiza o parte din castiguri, insa vom trai mai departe adrenalina pentru a vedea daca partida se va incheia cu un rezultat favorabil noua.

 

Cand este bine sa folosim functia Cashout?


Anumiti pariori cauta sa se inregistreze la o casa online care nu dispune de functia Cashout. In felul acesta stiu ca nu au posibilitatea de a lua decizia, una destul de dificila, trebuie sa recunoastem, de a inchide pariul. In aceste cazuri, un pariu/bilet odata jucat isi va afla rezultatul abia la finalul partidei/reprizei. Cu siguranta insa, in “cariera” noastra de parior vine un moment in care iti doresti ca meciul sa se incheie in acel moment, pentru  a incasa castigul, moment in care realizezi cat de avantajoasa este folosirea Cashoutului.

 

Nu spunem sa apelezi la functia Cashout total sau partial de fiecare data cand generezi un profit cat de mic, deoarece aplicand aceasta strategie este destul de greu sa obtii profit pe termen lung. Sigur, atunci cand pariezi o suma importanta de bani, mult mai mare decat de obicei si generezi profit la un moment dat in timpul partidei mai mare de 30%, sfatul nostru ar fi sa nu risti si sa inchizi imediat pariul.   

 

De  asemenea, in cazul in care plasezi vreun pariu cu o cota destul de mare, iar la un moment  dat in timpul partidei generezi un profit de  20%-30%, nu mai sta pe ganduri si inchide pariul daca ai posibilitatea. Asta deoarece este destul de probabil ca echipa/jucatorul favorit sa revina pana la final si sa intoarca soarta partidei sau sa iti incurce pronosticul.

 

De aceea, acest gen de partide in care outsiderul are o cota destul de mare, iar tu ai pariat pe victoria lui, trebuie urmarite cu mare atentie, pentru ca in orice moment favoritul poate suferi o cadere sau outsiderul poate juca mai bine, astfel generand profit in acel punct al partidei. Iar cand se intampla asta este bine sa fii pe faza, pentru ca s-ar putea sa nu mai prinzi o astfel de ocazie in partida.

 

Concluzii

 

  • Casele de pariuri ne creeaza conditii pentru a genera profit
  • Iti trebuie multa inspiratie, dar si putere de decizie pentru a inchide pariul, total sau partial, la un moment dat in partida
  • Folosind functia Cash Out in momentul potrivit, ai putea genera un profit destul de mare pe termen lung
  • Sfatul nostru este sa inchizi pariul imediat ce ajungi la un profit de 30%, in cazul in care miza pariului este mult mai mare decat de obicei
  •  De asemenea, inchide pariul daca generezi un profit de minim 20% din miza in cazul in care ai pariat pe victoria unui outsider

 

Incearca aici functia Cashout total sau partial si vei observa rezultatele pe termen mediu si lung

 

Feat.3: www.betstudy.com