Cazinoul online Betano te intampina cu sute de jocuri

Este de necontestat ca Betano se afla printre cele mai bune case de pariuri, daca nu chiar este cea mai buna, cand vine vorba de pariuri sportive. Pana in urma cu aproximativ un an, Betano se axa pe pariuri sportive, fara a acorda prea mare importanta jocurilor de cazino. Intre timp, a adaugat o sectiune la cea de „Cazinou”, care era inainte. Sectiunea se numeste „Vegas” si cuprinde sute de jocuri. De asemenea, au fost adaugate si jocuri de Live Cazino (cu dealeri).

5d98e599d12b6_1570301337.jpg

Ce fel de jocuri putem gasi in cazinoul Betano?

Sincer, nu ne prea dam seama de ce jocurile au fost impartite in doua sectiuni („Cazino” si „Vegas”) de vreme ce ambele prezinta jocuri de cazino. Poate insa cei cu mai multa experienta in acest domeniu vor intelege mai bine. In fine, sa spunem ca jocurile de cazino de la Betano se impart in doua tipuri si anume: jocuri slot (ca la aparate; mecanice), denumite si sloturi video, respectiv jocuri de masa.

Sute de jocuri de cazino te asteapta la Betano, acest cazino online fiind printre primele in clasament in ceea ce priveste numarul de jocuri. In sectiunea „Cazinou” avem 57 sloturi video si 14 jocuri de masa. Dintre cele 57 sloturi, in nu mai putin de 26 ai sansa de a castiga un jackpot.

Sectiunea „Vegas” este ceva mai saraca in ceea ce priveste jackpoturile, insa mult mai bogata daca vorbim despre numarul de jocuri. Mai exact, putem alege din nu mai putin de 301 sloturi si 20 jocuri de masa. Dintre cele 301 sloturi, in 8 ai sansa de a castiga un jackpot. 

Ni se prezinta o functie ce ne faciliteaza cautarea

Fiind atat de multe jocuri, cei de la Betano au implementat functia de cautare, cu ajutorul careia poti gasi orice joc doresti in interval de cateva secunde. Astfel, daca vei selecta lupa din partea dreapta a paginii, lupa prezenta atat in sectiunea „Vegas”, cat si in sectiunea „Cazinou” si vei tasta primele litere ale jocului ce te intereseaza, dedesubt iti vor aparea, sub forma de lista, jocurile care au in componenta acele litere consecutive.

Alte pagini de cazino care te-ar putea interesa: Top Jocuri Casino pe bani reali |  Top sloturi