Ce ne trebuie pentru a ne apuca de pariuri online?

Daca ai implinit 18 ani si esti pasionat de sport, de poker sau chiar de jocuri de cazino, probabil vei dori sa obtii si profit de pe urma acestei pasiuni.
 
Cea mai la indemana posibilitate de a se intampla asta, una accesibila pentru toata lumea, o reprezinta pariurile online, fie ca vorbim despre cele sportive, referitoare la poker sau la jocurile de cazino. De ce pariurile online in detrimentul celor offline? Deoarece aici poti plasa pariuri oricand doresti, netrebuind ca de fiecare data cand vrei sa faci asta sa te deplasezi sute de metri sau chiar kilometri pana la cea mai apropiata agentie de cartier.
 

Alte avantaje ale pariurilor online gasiti aici

 
Atentionam ca un procent mai mic de 15% dintre cei care joaca la pariuri reuseste sa obtina profit pe termen lung. Daca vei sti insa cum sa gestionezi situatiile dificile (pierderile), sansele unui profit pe termen lung cresc. Mai jos vom incerca sa sumarizam ce ne trebuie pentru a ne apuca de pariuri online, dar si pentru a avea sanse mari de a realiza profit.
 

1. Sa fim majori


Este evident ca, vorbind despre posibilitatea castigarii si pierderii banilor, pentru a putea juca la pariurile online trebuie sa avem implnita varsta de 18 ani. Odata inregistrat la o casa pariuri online, ai termen 30 zile pentru a trimite documentele necesare verificarii. In general acestea constau intr-o copie a cartii de identitate si, daca este cazul, a unui print al cardului de credit sau al portofelului virtual Skrill/Neteller, in care sa fie vizibile datele esentiale.
 
Aceste copii trebuie trimise online, la o adresa specificata pe site. Toate casele de pariuri sunt serioase, asadar nu trebuie sa va faceti griji in vederea sigurantei datelor dumneavoastra, acestea nefiind dezvaluite niciunei terte parti.
 

2. Bani


Un lucru la fel de evident ca la punctul precedent este acela al dispunerii unei sume de bani pentru a juca la pariuri. Daca acum cativa ani nu aveai cum sa efectuezi un depozit la o casa online fara un card bancar, acum acest lucru poate fi efectuat la unele case. Cele mai cunoscute care permit asta sunt Netbet si Fortuna. In cazul Netbet poti efectua un depozit pe site prin intermediul agentiei Cash&Cash, iar in cazul Fortuna poti face asta direct din agentiile Fortuna. In ambele cazuri nu trebuie decat sa prezinti buletinul, banii pe care doresti sa ii depui si numele de utilizator pe care il ai la respectiva casa de pariuri. O alternativa la depunerea prin card ar fi cea prin Paysafecard, insa pentru a putea efectua retrageri ai nevoie de un cont bancar.
 

Daca doresti sa plasezi pariuri online fara a fi necesara o depunere prin card bancar sau portofel virtual inregistreaza-te aici

 

3. Timp


Managerierea timpului este un factor foarte important cand vine vorba despre plasarea unor pariuri. Este necesar ca inaintea plasarii unor pariuri pre-live/live sau a unui bilet sa ne asiguram ca dispunem de timpul necesar analizarii acelor pariuri. In caz contrar, exista riscul de a miza fara o analiza amanuntita, sansele la castigarea acelui pariu/bilet scazand, cel putin teoretic.
 

4. Rabdare si gandire limpede


Alteori analiza unui meci nu este completa sau chiar lipseste cu desavarsire, insa nu din cauza timpului, ci a rabdarii. O analiza amanuntita creste sansele ca pronosticul sa fie  castigator, insa la fel de adevarat este ca aceasta analiza iti poate pune uneori rabdarea la incercare. Nu de putine ori ai impresia ca nu este necesara nicio analiza a meciului, deoarece echipa/jucatorul pe care pariezi porneste favorit clar. Uneori cotele pot fi insa inselatoare. De aceea nu ar strica o analiza, fie ea si scurta, pentru  a ne da seama daca intuitia ta este buna sau daca e contrazisa de statistica. 
 
De asemenea, trebuie sa dam dovada de rabdare si atunci cand urmam o strategie pe termen lung. Nu este recomandat ca la primul pariu pierdut sa renuntam la acea strategie si sa incepem o alta care credem noi ca va fi mai buna. Mai grav este atunci cand dorim sa ne recuperam cat mai repede pierderea suferita fara sa efectuam nicio analiza, iar asta o putem face plasand o suma mai mare decat in mod normal sau mizand pe o cota mare in speranta ca outsiderul va produce surpriza. Daca adopti o asemenea ’’tactica’’ falimentara, sansele de a te mentine pe linia de plutire sunt foarte mici.
 
Tocmai de aceea, cand simti ca impulsul a luat locul rationamentului, ar fi mai bine sa iei o pauza de la pariuri si sa revii atunci cand vei avea din nou mintea limpede. Sigur, de dorit este sa nu treci prin asemenea situatii, insa putini sunt cei care reusesc sa se stapaneasca si sa continue sa plaseze pariuri in loc sa se impace cu ideea pierderii.
 
In concluzie, daca primele doua aspecte enumerate sunt absolut necesare pentru plasarea pariurilor pe bani, ultimele doua sunt folositoare pentru a avea sanse mai mari la castiguri pe termen scurt, mediu si lung. Daca ar fi sa comparam, am spune ca rabdarea si stapanirea de sine este mai importanta decat timpul, deoarece daca nu o ai poti da faliment in cateva saptamani, zile sau chiar ore din cauza alegerilor proaste facute, alegeri venite in urma lipsei rabdarii si a gandirii limpezi.