Cele mai interesante sloturi inspirate din filme si seriale pe care le gasesti la Vlad Cazino

Vlad Cazino este primul cazino 100% romanesc si te intampina cu un bonus de bun venit exceptional, care consta in 100% pana la 999 Kč, plus 101 rotiri gratuite la Shining Crown, invartiri disponibile in browser. In plus, primesti si 5 tokenuri gratuite la JackPOT Poker. Insa nu doar promotiile fac din Vlad Cazino unul dintre operatorii de top din Čeština, ci si oferta extrem de complexa si diversificata. Noi ne-am uitat peste ce poti sa gasesti in sectiunea sloturi si am ales cele mai interesante jocuri inspirate din filme si seriale pe care sa le incerci, pe bani reali sau in varianta demo, pe Vlad Cazino.

Narcos - NetEnt

Narcos este un slot lansat de NetEnt in mai 2019, inspirat din serialul cu acelasi nume de pe Netflix. Daca te-ai uitat la serialul produs de serviciul de streaming online, atunci cu siguranta ti-a ramas in memorie replica “Plata O Plomo”. Joaca-te Narcos la Vlad Cazino si vei trai aceeasi senzatie unica.

Intins pe 5 role si 3 randuri, Narcos dispune de 243 de linii de plata. Miza minima este de 1 Kč, in timp ce pariul maxim acceptat se ridica la 2.000 Kč. Ca la orice joc lansat de NetEnt, “bucuria” jocului vine din grafica de nota 10. Iar Narcos nu dezamageste deloc la acest capitol. Slotul dispune si de functia “Free Spins”, care vine cu 10 rotiri gratuite atunci cand 3 simboluri Scatter apar pe ecran. Cu un RTP de 96.23% si o volatilitate medie-ridicata, Narcos poate sa fie jocul care nu doar sa te distreze, ci si sa-ti aduca un profit important.

Conan - NetEnt

In 1982, Arnold Schwarzenegger a jucat rolul lui Conan in productia cu acelasi nume. A fost filmul care i-a lansat cariera de actor a viitorului guvernator al Californiei. In perioada care a urmat, personajul Conan a devenit tot mai popular, iar in 2019, Netent a lansat un slot in care acesta este eroul principal. Jocul e dispus pe 6 role si 4 randuri, cu 24 de linii de plata.

Trei, patru, cinci sau sase simboluri Scatter declanseaza “speciala” jocului, cu 10, 15, 25 sau 50 de rotiri gratuite. In plus, poti alege intre City of Thieves, Temple of the Serpent si Walls of Tarantia ca functie pentru invartirile gratuite. Toata compozitia slotului emana masculinitate si te vei simti extrem de puternic in timpul jocului, de parca ai lupta alaturi de Conan. Cu siguranta este un slot pe care trebuie sa-l incerci la Vlad Cazino.

Vikings - NetEnt

Vikings este serial fenomen, iar jocul oferit de NetEnt nu este departe de aceasta titulatura. Lansat la sfarsitul lui 2018, slotul a capat imediat notorietate si este si in prezent foarte popular. Vikings este intins pe 5 role si 3 randuri, cu 243 de linii de plata si un RTP setat la 96.05%. 

Functia speciala este redata atunci cand trei simboluri Raid Spin apar pe rolele 3,4 si 5. Este o secventa care atribuie alte date jocului, acesta transformandu-se, cu 7 role si 5 randuri, 78.125 moduri de plata. Secventa dureaza timp de sapte rotiri. Grafica si soundtrack-ul sunt “on point” pentru acest slot si te vei distra enorm jucandu-l.

King Kong - NextGen Gaming

Pregateste-te sa “spargi” tot cu un clasic atunci cand vine vorba de sloturi cu tematica din filme. King Kong a fost lansat inca din 2016, de NextGen Gaming, si te introduce in atmosfera filmului original, din 1933. Jocul este dispus pe 5 role si 3 randuri, cu 25 de linii de plata. 

Trei simboluri cu “King Kong” acorda functia speciala “Distrugere King Kong”, iar numarul rotirilor gratuite depinde de cate avioane dobori. Invartirile pot fi cuprinse intre 15 si 150. Toate premiile sunt dublate in timpul acestei secvente.