CFR Cluj - Dinamo, spectacol în Gruia !

CFR Cluj

590dc2a308ac6_1494074019.jpg
Gazdele sunt la 3 puncte in spate, pe locul 4, dar pot reintra in lupta pentru podium doar cu o victorie, asa ca, asteptam un meci spectaculos si pe contre. CFR-ul dinamovistului Vasile Miriuta nu mai pierde cu alb-rosii acasa de 4 ani. Din aprilie 2013, au inregistrat doua victorii si doua egaluri. Clujenii vin dupa meciul cu CS U Craiova din etapa precedenta de pe teren propriu (0-3), cea mai drastica infrangere din ultimii 2 ani. Cu un singur gol marcat in precedentele 4 runde, CFR trebuie sa atace daca vrea sa mai spere la un loc pe podium care sa-i aduca mai multi bani din drepturile TV. Aflat inca in insolventa, clubul nu poate participa in cupele europene.

Dinamo

590dc29368e20_1494074003.jpeg
Dinamo viseaza cu ochii deschisi la primul titlu dupa zece ani, dar sansele sunt infime. Cainii au nevoie ca atat FCSB, cat si Viitorul, sa faca pasi gresiti in ultimele doua etape. Pana atunci, partida din Gruia ii gaseste la doua lungimi de primul loc, cu 6 puncte ramase in joc. Oaspetii vor beneficia si de un grup masiv de suporteri la Cluj, fiind o echipa apreciata in Ardeal.

Renascuta sub bagheta lui Contra, Dinamo are cate doua goluri marcate pe meci in ultimele 5 etape. 5 etape care au transformat-o dintr-o echipa care abia a prins play-off-ul in candidata la titlu. Cainii puteau fi chiar la egalitate cu FCSB si Viitorul daca nu erau egalati in ultimul minut la Severin cu CS U Craiova. Au recuperat runda trecuta, cand au transat "Unicul Derby" la ultima faza, din penalty-ul lui Hanca. In perspectiva unui loc pe podium, cainii sunt avantajati si la egal in duelul direct cu CFR Cluj.


Pont: egal sau victorie Dinamo @ 1.41