Competitii de fotbal pe care le putem viziona la casele de pariuri online

 Interesul a fost intotdeauna ridicat pentru a urmari meciuri din campionate de top si nu numai!
 
In Čeština, Digisport, Dolcesport, Eurosport si rareori Look TV sunt televiziunile ce transmit meciuri de fotbal. Din cate stim noi insa, Digisport si Dolcesport, cele mai bune doua televiziuni cand vine vorba despre transmiterea meciurilor de fotbal, nu se pot prinde impreuna pe nicico retea de cablu. Astfel, o solutie este aceea de a cauta pe Internet meciurile de care suntem interesati pentru a le vizualiza.
 
O buna sursa de a face asta o reprezinta casele de pariuri online, majoritatea celor care conteaza oferind transmisii TV pe platforma lor. Dintre cele 5 campionate de top, acestea acopera 4, singurul ce nu ni se ofera fiind Premier League. In general, la o casa pariuri online putem viziona toate meciurile dintr-o etapa in La Liga, Bundesliga, Serie A si Ligue 1. Singura conditie pe care trebuie sa o indepliniti pentru a putea vizualiza meciurile este sa aveti bani in cont, indiferent de suma, cea minima fiind intre 0.01 Kčsi 1 Kč.
 
In afara celor 4 campionate de top pe care le putem vizualiza, casele online ofera si multe altele, fie integral sau doar cateva meciuri de etapa. Niciuna nu transmite insa Liga I a Romaniei. Mai jos vom prezenta o lista cu acele campionate de fotbal transmise de fiecare casa in parte.
 

1. Unibet


Trebuie sa-i dam cezarului ce e al cezarului si vom incepe cu Unibet, casa online la care pariaza cei mai multi romani. Aici avem parte de 30 000 transmisiuni sportive anual, majoritatea fiind, evident, din fotbal. Pentru a fi mai usor de parcurs, vom imparti transmisiunile in cele din prima liga si cele din liga secunda, chiar si ligi inferioare, unde e cazul.
 
 • Prima liga: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Cehia, Chile, China, Coreea de Sud, Croatia, Danemarca, Ecuador, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, India, Irlanda, Italia, Japonia, Letonia, Mexic, Peru, Polonia, Portugalia, Rusia, Scotia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia, Ucraina, Uruguay
 • A  doua liga: Anglia, Austria, Cehia, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Japonia, Olanda, Scotia, Spania
 • Alte ligi: Anglia (Liga Nationala), Anglia (League One), Italia (Lega Pro B)
 

2. Betano


Desi cu un istoric scurt in spate, casa de pariuri Betano ne-a surprins placut la mai multe aspecte, unul dintre acestea fiind cel al transmisiunilor live. Betano dispune de aproximativ 24 000 transmisiuni directe pe an, competitiile fotbalistice fiind prioritare. Lista lor este chiar mai lunga ca aceea de mai sus, de la Unibet.
 
 • Prima liga: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Bolivia, Brazilia, Bulgaria, Cehia, Chile, China, Coreea de Sud, Danemarca, Ecuador, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, India, Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Islanda, Japonia, Letonia, Lituania, Mexic, Norvegia, Peru, Polonia, Portugalia, Rusia, Scotia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia, Ucraina
 • A  doua liga: Anglia, Austria, Cehia, Franta, Germania, Italia, Japonia, Olanda, Rusia, Scotia, Spania
 • Alte ligi: Anglia (League One), Anglia (Liga Nationala), Germania (3.Liga)
 

3. Betfair


Aceasta casa de pariuri a adoptat de cateva zile transmisiunile sportive, oferta fiind una destul de bogata, in mod oarecum neasteptat. Transmisiunile se gasesc in piata ‘’Exchange’’, nu in Sportsbook’’.
 
 • Prima liga: Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Cehia, Chile, China, Coreea de Sud, Danemarca, Ecuador, Finlanda, Franta, Italia, Islanda, Japonia, Mexic, Norvegia, Peru, Polonia, Portugalia, Rusia, Scotia, Spania, SUA, Suedia, Ucraina
 • A  doua liga: Anglia, Franta, Italia, Japonia, Rusia, Scotia, Spania
 • Alte ligi: Anglia (Liga Nationala)
 

4. Sportingbet


Casa de pariuri Sportingbet  beneficiaza de 10 000 evenimente anual, printre care cele fotbalistice le vom grupa in doua ligi, la fel cum am facut si mai sus.
 • Prima liga: Austria, Belgia, Cehia, Elvetia, Estonia, Germania, Grecia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scotia, SUA, Ucraina
 • A  doua liga: Cehia, Germania
 • Alte ligi: Italia (Lega Pro A), Italia (Lega Pro B)
 

5. Casa Pariurilor


Singura casa de pariuri ce o gasim si in mediul offline si care dispune de transmisiuni directe este Casa Pariurilor. Sigur, nu sunt foarte multe asemenea evenimente, abia trecand de 1 000, insa este de apreciat ca o astfel de casa destul de modesta in mediul online doreste sa se imbunatateasca.
 
 • Prima liga: Australia, China, Coreea de Sud, Croatia, Finlanda, Franta, Japonia,  Norvegia, Portugalia, Spania, Turcia
 • A doua liga: Anglia, Franta, Italia, Rusia
 

6. Netbet


In ceea ce priveste transmisiunile live, Netbet oferea aproximativ 25 000 anual acum cateva luni, insa acum ne indoim profund de acest numar. Dintre competitiile de fotbal transmise fac parte multe campionate de top, dar cam atat, dupa cum puteti vedea mai jos. De specificat ca Netbet pune accent pe transmisiile din tenis.
 
 • Prima liga: Austria, Elvetia, Franta, Germania, Japonia, Portugalia, Spania, Turcia, Ucraina
 • A doua liga: Anglia, Italia
 

7. Winmasters


De cateva luni Winmasters ofera transmisiuni live, acesta fiindca inca un punct in plus al casei de pariuri, care de la inceputul anului si-a imbunatatit considerabil oferta. Deocamdata beneficiaza de 10 000 evenimente sportive anual, oferta fotbalistica fiind una subtire.
 
 • Prima liga: Austria, Bulgaria, Elvetia, Germania, Grecia
 • A  doua liga: Cehia
 • Alte ligi: Germania (3.Liga)
 
Observam ca Betano si Unibet sunt de departe cele mai bune alegeri cand vine vorba despre transmisiuni sportive din campionate de fotbal si numai. Nu credem ca mai trebuie sa va spunem ca ambele beneficiaza de transmisii din cele 4 campionate de top, exceptand aici Premier League. Betfair si Netbet ofera 3 campionate de top, Casa Pariurilor doua, iar Sportingbet si Winmasters unul singur.