Cota 10 pentru rezultatul final in Toulouse vs PSG

Liderul din Ligue 1, PSG, va deschide seara de sambata cu meciul in deplasare contra celor de la Toulouse, aflati pe locul 15 in clasament, la doar doua puncte de retrogradarea directa. Poate ca aceasta amenintare a “zonei rosii” o va face pe Toulouse sa isi depaseasca standardele si sa joace de la egal la egal cu liderul detasat din Ligue 1. In vederea acestei partide, casa de pariuri Netbet prezinta o promotie de nerefuzat, oferind cota 10 pentru orice rezultat final al meciului.


5a7d5e5995c06_1518165593.jpg


Ce trebuie sa fac?


 La promotie sunt eligibili doar cei care se vor inregistra pana la ora meciului (sambata, 18:00) utilizand codul “COTA10”. Dupa inregistrare efectueaza un depozit prin orice metode in afara Skrill si Neteller. Plaseaza apoi pre-live un prim pariu pe rezultatul final al meciului (1, X sau 2) dintre Toulouse si PSG. Maxim 40 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita. 


Despre recompense


Cota 10 pentru rezultatul final in Toulouse vs PSG inseamna ca daca pariul va fi castigator vei fi platit in bani cash conform cotelor normale de pe site, pentru ca restul castigului, pana la maxim 400 Kč, sa se acorde sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea promotiei. In acest moment PSG are cota 1.18 la victorie, Toulouse 15.0, in vreme ce pentru o remiza cota este 6.95. De aici deducem ca daca ai speculat la maxim promotia, mizand 40 lei, iar pariul tau a fost castigator, vei obtine 47.2 lei reali si 352.8 lei bonus daca PSG triumfa, 278 lei reali si 132 lei bonus daca se inregistreaza o remiza, pentru ca daca Toulouse va lua toate cele 3 puncte sa castigi 600 lei in bani reali.


In cazul in care pariul este castigator nu vei pierde banii, ci ti se va rambursa dublul mizei plasate, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. In aceasta situatie, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote de minim 1.6 in termen de 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator pe rezultatul final dintre Toulouse si PSG, bonusul trebuie rulat de 6 ori pe aceeasi cota minima si in acelasi interval. Daca preferi biletele multiple, tine cont ca fiecare selectie trebuie da aiba cota minima 1.6 pentru a se lua in calcul la rulaj. Nu vor conta nici pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele cai, Handicap sau Under/Over. Cele multiple nu au insa nicio restrictie in acest sens.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana sambata, la ora 18:00, utilizand codul “COTA10”

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe orice rezultat final (1,X,2) in partida dintre Toulouse si PSG

·         Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este de 40 lei

·         In cazul in care pariul va fi “verde” vei primi castigul corespunzator cotei reale de pe site in bani cash, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in termen de 72 ore 

·         Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de 6 ori in cazul unui pariu castigator si de 4 ori daca pariul este necastigator, pe cote minime de 1.6

·         Daca preferi biletele multiple, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6 pentru a conta la rulaj


Profita acum de aceasta sansa