Cota 10 pentru succesul catalanilor in campionat

Ziua de duminica din La Liga se incheie cu partida dintre Betis si Barcelona, care se va disputa incepand cu ora 21:45. Catalanii au ocazia de a se desprinde in fruntea clasamentului, dupa ce atat Atletico Madrid, cat si Valencia, ocupantele celorlalte doua pozitii de pe podium, au comis pasi gresiti in aceasta runda. In acest moment diferenta dintre echipa catalana si ocupanta pozitiei secunde este de 8 puncte, fiind aproape sigur ca se va mari dupa aceasta runda. La casa de pariuri Fortuna poti paria pe cota 10 pentru succesul catalanilor in campionat doar daca esti utilizator nou.


5a6464e429a11_1516528868.jpg


Ce trebuie facut?


Nu trebuie decat sa te inregistrezi la casa online Fortuna pana la ora meciului, nefiind necesar vreun cod bonus. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in fata celor de la Betis. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. Poti plasa o miza mai mare, insa diferenta nu se va calcula la cota marita, ci la cea reala de pe site. Pentru a primi cota marita, pariul pe victoria Barcelonei trebuie sa fie primul plasat la casa online Fortuna.


Despre recompense


In cazul in care Barcelona va obtine o victorie diseara, iar tu ai profitat la maxim de promotia privind  cota marita, pariind 50 lei, vei primi in cont 500 lei. Astfel, ti se va acorda cash castigul aferent cotei reale de pe site, pentru ca restul castigului, pana la 500 lei, sa ti se crediteze in maxim 72 ore sub forma de bonus. 


In cazul in care Barcelona nu va triumfa vei primi bonusul de bun-venit, adica o rambursare de pana la 300 lei. Prin urmare, pentru a fi sigur ca vei fructifica la maxim momentul, nu ar fi rau sa plasezi un pariu de 300 lei. In cazul in care Barcelona nu va invinge miza de 300 lei iti va fi rambursata, iar daca va triumfa, vei primi cash castigul corespunzator cotei normale (in acest moment 399.9 lei), iar restul de 100.1 lei sa ii primesti sub forma de bonus. 


Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, fie ca Barcelona se va impune sau nu in meciul cu Betis. In cazul unei victorii a catalanilor, bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare, iar daca acestia nu vor obtine cele 3 puncte rulajul trebuie efectuat in maxim 30 zile.


Rezumat


·       Creeaza-ti un cont nou la Fortuna pana duminica, la ora 21:45

·       Plaseaza un paiu pre-live pe victoria Barcelonei in partida cu Betis

·       Miza maxima pentru a beneficia de cota marita este 50 lei

·       Daca Barcelona se impune castigul corespunzator cotei reale de pe site iti va fi creditat in bani reali, iar restul, pana la cel mult 500 lei, in bani bonus

·       Daca Barcelona nu castiga miza ti se va rambursa, pana la 300 lei

·       Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, indiferent daca Barcelona va castiga sau nu


Catalanii vin dupa 5 victorii in camponat