Cota 12 pentru victoria liderului din Premier League

Bude trvat derby 23. kola Premier League místo mezi Liverpoolem a Manchester City. Duel na Anfieldu začne v neděli v 18:00, bookmaker Betfair představuje zdaleka nejlepší promo akci pro tento zápas, promo akce, které se nemohu zúčastnit

5a59ed7780a5d_1515842935.jpg


Co dělat || || 532

In acest sezon de Premier League Manchester City a obtinut 20 victorii si doar doua egaluri, astfel ca multa lume va fi tentata sa plaseze un pariu pe victoria “cetatenilor”. In acest sens, Betfair ne ia ochii cu o cota de 12.0 pentru victoria liderului din Premier League. La promotie sunt eligibili doar romanii care nu au cont la Betfair si isi vor crea utilizand la inregistrare codul ZFBNAF. Dupa inregistrare nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Manchester City in duelul cu Liverpool. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 25 lei.


Despre recompense

In cazul in care “cetatenii” vor triumfa, vei castiga maxim 300 lei, daca ne raportam la cota marita. Astfel, miza iti este rambursata instant cash, fara conditii de rulaj, in vreme ce profitul se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea meciului. Spre exemplu, in cazul in care ai profitat la maxim de cota marita, iar Manchester City va invinge, miza reprezentand cei 25 lei iti va fi rambursata, pentru ca 275 lei sa ii primesti sub forma de freebet.


Tot pe piata Sportsbook trebuie plasat si freebetul, in maxim 30 zile de la creditare. Cota minima pe care se poate paria este 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul folosind freebetul este castigator vei primi in cont profitul, nu si valoarea acestuia. 


Souhrn

· Zaregistrujte se na Betfair do okamžiku zápasu pomocí kódu ZFBNAF

· Uzavřete sázku před živým přenosem a jednoduché na vítězství Manchesteru City venku s Liverpoolem

· Zvýšený kurz je 12,0, maximálně 25 lei s přihlédnutím k tomuto

· Pokud Manchester City vyhraje, váš vklad bude vrácen v hotovosti , a zisk maximálně za 24 hodin ve formě sázek zdarma

· Sázka na vítězství Manchester City, ale také sázka zdarma musí být podána z trhu sázkových kanceláří

· Sázka zdarma musí být vsazena maximálně 30 dní na minimální kurz 1.2, v případě vícenásobného tiketu musí mít každý výběr kurz 1.2


Nenechte si ujít takový milionový kurz >>>