Cota 13 pentru calificarea lui Manchester City in sferturi

Manchester City nu are cum sa piarda calificarea >>>Dupa succesul cu 4-0 al celor de la Manchester City in fata lui Basel in deplasarea din urma cu 3 saptamani, formatia elvetiana vine la plimbare in Anglia, nemaiputand emite pretentii reale la calificare. Cota reala pentru calificarea “cetatenilor” este 1.001, insa nu si daca esti client nou al casei de pariuri Betfair, caz in care vei primi cota 13 pentru calificarea lui Manchester City in sferturi.


5a9f073aae8ca_1520371514.jpg


Ce trebuie sa fac?


Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 21:45) utilizand codul ZFBNBJ. Efectueaza apoi un pariu pre-live pe faptul ca Manchester City va obtine calificarea in sferturile Champions League. Maxim 5 lei se calculeaza la cota marita.


Despre recompensa


Dupa partida, cand Manchester City evident ca se va califica, ti se va rambursa cash miza, pentru ca restul de 60 lei, presupunand ca ai profitat la maxim de promotie, pariind 5 lei,se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul este valabil timp de 30 zile de la creditare, trebuind pariat pe o cota minima de 1.2. In cazul in care preferi sa il pariezi pe un bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe calificarea lui Manchester City, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana miercuri, la ora 21:45, folosind codul ZFBNBJ

·         Plaseaza un pariu pre-live pe calificarea lui Manchester City in fata lui Basel

·         In cazul mai mult decat sigur in care Manchester City se califica in sferturile Champions League, miza ti se va rambursa instant cash, in vreme ce restul de 60 lei ti se va credita sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe calificarea celor de la Manchester City, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook


Manchester City nu are cum sa piarda calificarea