Cota 20 pentru CFR Cluj sa castige cu FCSB

In vederea meciului de duminica dintre FCSB si CFR Cluj avem destule promotii oferite de casele de pariuri, insa cea de la Sportingbet este singura care prezinta o cota marita pentru victoria clujenilor. Sansele ca ardelenii sa se impuna sunt destul de mari, avand in vedere ca acestia au obtinut 4 victorii si o remiza de la reluarea campionatului, dar si ca FCSB a suferit doua infrangeri in ultimele 5 deplasari din Liga I, punctele obtinandu-le doar impotriva echipelor care acum sunt in play-out. 


5aae0354dded4_1521353556.jpg


Ce trebuie sa fac?

Ca sa profiti de cota 20 pentru CFR Cluj sa castige cu FCSB trebuie sa te inregistrezi la Sportingbet pana la ora partidei (duminica, 20:45). Efectueaza apoi un depozit, insa nu o face prin metodele Skrill sau Neteller, fiindca altfel nu vei fi eligibil la promotie. Dupa inregistrare si depozit plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la CFR Cluj in fata lui FCSB. Cel mult 5 lei se vor calcula la cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.6.


Despre recompensa


In cazul unei victorii a celor de la CFR Cluj ti se va credita cash castigul conform cotei de pe site (13 lei), pentru ca restul de 87 lei sa il primesti sub forma de freebet imediat dupa incheierea partidei. Freebetul este disponibil timp de 3 zile de la creditare, putandu-l plasa pe orice selectie, la orice cota. In cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu iti va fi creditata in cont, ci doar profitul. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Sportingbet pana duminica, ora 20:45

·         Efectueaza un depozit, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui CFR Cluj in fata celor de la FCSB

·         Maxim 5 lei se califica in vederea cotei marite

·         Daca CFR Cluj se va impune castigul conform cotei normale il vei primi cash, pentru ca restul, pana la 100 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului

·         Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice selectie


FCSB arata un fotbal slab in deplasari