Cota 5.00 pentru victoria Barcelonei contra Malagai

Sambata, incepand cu ora 21:45, Malaga va avea o misiune aproape imposibila, primind vizita Barcelonei. Un eventual atu al Malagai este acela ca Barcelona va juca marti in Italia cu Juventus, fiind mai mult concentrata la acel meci. Nu credem insa ca formatia antrenata de Luis Enrique va avea probleme in a obtine victoria. Asta este si parerea casei de pariuri Betfair, care ofera cota 5.00 pentru un succes al catalanilor.
 

thumb_58e8a2f4e0031_1491641076.png
 

Ce trebuie sa fac pentru a primi freebetul?


Eligibili la aceasta cota sunt toti cei care se vor inregistra folosind codul bonus ZSKN48. Suma maxima care se califica este 50 lei. Pariul pe succesul Barcelonei trebuie plasat pre-live, din piata Sportsbook. Daca pariul este castigator, miza o vei primi cash, iar restul castigului (200 lei daca miza este 50 lei) sub forma de freebet.

 
Care sunt conditiile de rulaj ale freebetului?


Freebetul este valabil timp de 90 zile, trebuind plasat pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Freebetul trebuie plasat, de asemenea, de pe piata Sportsbook. Daca pariul este castigator, in cont va fi creditat profitul.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Barcelona are 9 victorii in precedentele 10 etape
  • Malaga are 5 infrangeri in ultimele 7 etape
  • Malaga a suferit 5 infrangeri in precedentele 6 runde de pe teren propriu
  • Barcelona a marcat 17 goluri in ultimele 5 deplasari din LaLiga

Inregistreaza folosind codul ZSKN48 pentru a obtine cota 5.00 pentru succesul Barcelonei >>>