Cota 5 pentru victoria Braziliei contra Costa Rica

Din pacate, avem parte de un Campionat Mondial destul de modest, cel putin pana acum, promotiile caselor de pariuri animand intrucatva acest lucru. Una dintre ele vizeaza partida dintre Brazilia si Costa Rica, una care va avea loc vineri, incepand cu ora 15:00. Brazilienii nu ar trebui sa aiba probleme in a obtine victoria, faptul ca in prima etapa nu au obtinut decat o remiza facand ca formatia sud-americana sa trateze cu seriozitate aceasta partida, cel putin in mod teoretic. La casa online Betfair gasim cota 5 pentru victoria Braziliei contra Costa Rica.


5b2bf62b21173_1529607723.jpg


Ce trebuie sa fac?

De aceasta promotie nu beneficiaza toti utilizatorii, ci doar cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZFBNEC. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Braziliei contra modestei selectionate costa-ricane. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta fiind calculata la cota actuala, care e 1.2.


Despre recompensa

In cazul foarte probabil in care Brazilia va obtine toate cele 3 puncte, iar tu vei profita la maxim de promotie, mizand 50 lei, vei castiga 250 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, in vreme ce restul de 200 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, fiecare selectie trebuind sa aiba aceasta cota minima in cazul unui bilet multiplu. De specificat ca atat pariul pe succesul Braziliei, cat si cel utilizand freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana vineri, ora 15:00, utilizand codul ZFBNEC
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Braziliei impotriva celor din Costa Rica
  • Cel mult 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Brazilia invinge miza ti se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la maxim 250 lei sa ii primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2
  • Atat pariul pe victoria Braziliei, cat si cel utilizand freebetul trebuie plasate de pe piata Sportsbook


Profita la maxim de un pont aproape sigur >>>