Cota 50 pentru rezultatul final in finala mica a CM

Mai avem doar doua partide pana la incheierea unei noi editii de Campionat Mondial. Prima dintre ele este finala mica, in care se vor intalni Belgia si Anglia pentru a doua oara in acest turneu. In grupe belgienii au invins cu 1-0, acum casa de pariuri Netbet prezentand o cota multa marita in vederea acestei partide.


5b49086be4f34_1531512939.jpg


Ce trebuie sa fac?

Poti participa la promotie doar daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora partidei (sambata, 17:00), introducand codul “COTA50”, dupa care vei efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Belgiei, a Angliei sau chiar pe un rezultat de egalitate in timp regulamentar. La cota 50 pentru rezultatul final in finala mica a CM se iau in vedere cel mult 10 lei, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.25 penu succesul Belgiei, 3.05 pentru cel al Angliei si 3.7 pentru un rezultat de egalitate.


Despre recompensa

In cazul in care ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, iar pariul este “verde”, vei primi cash instant castigul cotei normale (22.5 lei pentru victoria Belgiei, 30.5 lei pentru cea a Angliei si 37 lei pentru o remiza), in vreme ce restul ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. In maxim 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 17:00, introducand codul COTA50
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Belgiei, al Angliei sau chiar pe o remiza in meciul din finala mica a CM
  • Maxim 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul tau e “verde”, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie consumat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Alege cu grija rezultatul final >>>