Cota 50 pentru victoria Frantei in meciul cu Uruguay

Primul sfert de finala al Campionatului Mondial va avea loc pe 6 iulie, incepand cu ora 17:00, intre Uruguay si Franta. Cavani este accidentat la sud-americani, antrenorul Oscar Tabarez refuzand insa sa spuna daca poate juca sau nu. Chiar daca va intra in teren, este greu de crezut ca Edinson Cavani va evolua la potential maxim, lucru care ii face pe fanii francezilor sa jubileze. Daca si tu te numeri printre ei, poti profita de cota 50 pentru victoria Frantei in meciul cu Uruguay, cota oferita de casa de pariuri Netbet.


5b3f378811c0a_1530869640.jpg

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora meciului folosind codul “COTA50” si vor efectua o depunere prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Frantei in timp regulamentar in fata celor din Uruguay. Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa mai mult restul urmand sa ti se calculeze la cota de pe site, care in acest moment este 2.00.


Despre recompensa

In cazul in care Franta se va impune in timp regulamentar contra Uruguayului, iar tu vei miza 10 lei, vei primi in cont 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (20 lei) ti se va credita imediat cash, in vreme ce restul de 480 lei il vei primi ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. In maxim 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul de 4 ori pe cote minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana pe 6 iulie, ora 17:00, utilizand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria Frantei in primele 90 minute in meciul cu Uruguay
  • Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash, in vreme ce restul pana la maxim 500 lei il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Francezii pleaca favoriti in acest meci >>>