Cota 6 pentru succesul Angliei in debutul la Campionatul Mondial

Avand in vedere surprizele inregistrate zilele trecute, avem o oarecare retinere in a ne pronunta in favoarea victoriei Angliei impotriva tunisienilor. In opinia noastra insa, diferenta de valoare este una destul de mare in favoaresa englezilor, refuzand sa credem ca selectionata Albionului se va incurca. Daca si tu refuzi sa crezi asta te invitam sa profiti la maxim de cota 6 pentru succesul Angliei in debutul la Campionatul Mondial, cota prezentata de casa de pariuri Betfair.


5b27df664ef57_1529339750.jpg


Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de aceasta cota marita creeaza-ti cont la casa de pariuri Betfair pana la ora partidei (luni, 21:00) introducand codul ZFBNDX. Depune apoi pentru a plasa un pariu pe succesul Angliei in partida cu Tunisia. Cel mult 50 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.44.


Despre recompensa

In cazul unei victorii a Angliei in fata Tunisiei vei primi 300 lei daca ai profitat la maxim de promotie, plasand 50 lei. Astfel, miza ti se va returna cash imediat, in vreme ce restul de 250 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota 1.2 in cazul unui bilet multiplu. Atat pariul pe victoria Angliei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana luni, ora 21:00, introducand codul ZFBNDX
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Angliei in partida cu Tunisia
  • Cel mult 50 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca Anglia va invinge miza ti se va rambursa, restul pana la 250 lei creditandu-se sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2


Inca o surpriza in aceasta etapa ar fi prea mult >>>