Cota 6 pentru victoria Braziliei in debutul la Campionatul Mondial

Desi la editia trecuta a Campionatului Mondial Brazilia a ajuns in semifinale, suporterii au fost dezamagiti, ei asteptandu-se ca formatia sud-americana sa castige turneul final, mai ales ca juca acasa. Poate ca brazilienii, in frunte cu Neymar, isi vor lua revansa acum, acestia fiind primii calificati la CM 2018, dupa tara gazda. Meciul lor de debut la acest turneu final ar trebui sa fie unul facil, avand in vedere ca Elvetia abia s-a calificat la Campionatul Mondial, eliminand-o cu greu pe Irlanda de Nord in barajul din preliminarii. Drept urmare, ar trebui sa profitam de cota 6 pentru victoria Braziliei in debutul la Campionatul Mondial, cota oferita de casa de pariuri Betfair.


5b268a33272ad_1529252403.jpg


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa te inregistrezi la Betfair pana la ora partidei (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNDV. Depune apoi pentru a putea efectua un pariu de maxim 50 lei pe succesul Braziliei in meciul de debut de la Campionatul Mondial. Pariul trebuie sa fie pre-live, singur pe bilet, de pe piata Sportsbook. Poti plasa o miza mai mare de 50 lei, eventuala diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa

In cazul in care sud-americanii vor obtine cele 3 puncte, iar tu vei miza minim 50 lei, cota 6 pentru victoria Braziliei in debutul la Campionatul Mondial inseamna ca vei lua 300 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (70 lei) il vei primi cash, pentru ca restul de 230 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe succesul Braziliei, cel folosind freebetul trebuie plasat pe piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, folosind codul ZFBNDV
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria Braziliei in partida cu Elvetia
  • Maxim 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Brazilia invinge castigul conform cotei de pe site il vei primi cash imediat, pe cand restul pana la cel mult 300 lei sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2Esti de parere ca Brazilia nu se va incurca? Atunci profita de promotie >>>