Cota 6 pentru victoria lui Manchester United in Champions League

Marti seara, incepand cu ora 21:45, va avea loc partida dintre Manchester United si Sevilla, care conteaza pentru mansa a doua a optimilor Ligii Campionilor. In turul desfasurat in urma cu 3 saptamani s-a inregistrat o remiza alba, formatia antrenata de Jose Mourinho pornind, asadar, cu prima sansa la calificare. Pentru victoria lui Manchester United si, implicit, pentru calificarea acesteia in sferturile Champions League, casa de pariuri Betfair iti ofera cota 6.00.


5aa6eac2466a1_1520888514.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra pana la ora meciului utilizand codul ZFBNBN. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Manchester United in timp regulamentar contra Sevillei. Cel mult 50 lei se iau in considerare la cota 6 pentru victoria lui Manchester United in Champions League, putand miza mai mult, caz in care diferenta se va calcula insa la cota normala, care in acest moment este 1.65.


Despre recompensa


In cazul fericit in care Manchester United se va impune in timp regulamentar, iar tu ai profitat la maxim de promotie, plasand 50 lei, vei primi instant cash castigul conform cotei de pe site (82.5 lei), pentru ca restul de 227.5 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.  La fel ca pariul pe victoria lui Manchester United, cel folosind freebetul trebuie efectuat si el din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana marti, ora 21:45, utilizand codul ZFBNBN

·         Mizeaza pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui Manchester United in timp regulamentar (90 minute) impotriva Sevillei

·         Cel mult 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca “diavolii rosii” se impun in timp regulamentar, castigul conform cotei normale iti va fi creditat cash, pe cand restul, pana la maxim 300 lei, sa  il primesti sub forma de freebet

·         El trebuie pariat la o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook in cel mult 30 zile


United porneste cu prima sansa