Cota 6 pentru victoria lui PSG in Ligue 1

Ligue 1 este singurul campionat de top in care se desfasoara o etapa intermediara in aceasta saptamana. Dupa 20 etape scurse, PSG este lider la o diferenta mai mult decat linistitoare, in aceasta runda urmand s-o intalneasca pe teren propriu pe Dijon, aflata pe locul 9. In conditiile in care parizienii au inregistrat doar victorii pe teren propriu in sezonul intern 2017-2018, nu ar trebui sa stam pe ganduri inainte de a profita de promotia Betfair care acorda cota 6 pentru victoria lui PSG in Ligue 1.


5a5f0d7aa033e_1516178810.jpg


Ce trebuie facut?


La promotie sunt eligibili toti cei ce nu au cont la Betfair si isi vor crea pana la ora meciului (miercuri, 22:00) utilizand codul bonus ZFBNAI. Dupa ce te-ai inregistrat plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria celor de la PSG in meciul de pe teren propriu cu Dijon. Maxim 25 lei se vor lua in calcul pentru aceasta promotie, una care inlocuieste bonusul de bun-venit


Despre recompensa


In cazul unei victorii a celor de la PSG vei castiga maxim 150 lei. Astfel, miza iti este rambursata instant cash, fara conditii de rulaj, in vreme ce profitul se va credita sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea meciului. Pentru a fi mai clari, daca vei profita la maxim de promotie, mizand 25 lei, iar parizienii vor triumfa, cei 25 lei vor fi creditati instant sub forma de cash, iar profitul, in valoare de 125 lei, il vei primi sub forma de freebet. El trebuie pariat pe piata Sportsbook, in termen de 30 zile de la creditare, pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZFBNAI

·         Mizeaza pre-live din piata Sportsbook pe victoria lui PSG in meciul de pe teren propriu cu Dijon

·         Maxim 25 lei se iau in considerare pentru cota marita de 6.00

·         Daca PSG va invinge, miza iti va fi rambursata cash, pentru ca profitul sa se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet 

·         Pariul utilizand freebetul trebuie plasat tot din piata Sportsbook

·         Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima1.2.


Nu rata o asemenea oportunitate >>>