Cota excelenta la calificare pentru Real Madrid

Ve středu 10. ledna od 22:30 bude Real Madrid hrát druhý zápas etapě osmifinále Copa del Rey, soupeř se jmenuje Numancia. Zápas se odehraje na Santiago Bernabeu a "Galactics" zvítězí 3:0 || Čeština: King James Version kombinované. Sázková kancelář


5a55d59139937_1515574673.jpg


Cota normala pentru calificarea elevilor antrenati de Zinedine Zidane este 1.001, cota ce nu merita plasata nici macar pe un bilet combinat. Casa de pariuri Betfair je velmi štědrá a dává kurz 4,00 na „galaktický“ rating. Zvýšená kvóta nahrazuje uvítací bonus, který je určen pouze pro uživatele, kteří ještě nemají účet na Betfair.


Co dělat? || | 535


De promotie pot beneficia doar utilizatoriii care isi vor crea cont la pana la ora meciului introducand la inregistrare codul ZFBNAD. Apoi  trebuie doar ca primul tau pariu la aceasta casa online sa fie plasat in piata Sportsbook, pe faptul ca Real Madrid va obtine calificarea in duelul cu Numancia. Miza maxima a pariului este de 50 lei. Daca vei paria asta in piata Exchange sau daca retragi castigul de pe bilet inainte ca meciul sa se termine nu vei fi eligibil la promotie.


O odměně


In cazul in care nu se va intampla o minune, vei castiga maxim 200 lei, miza fiindu-ti rambursata cash, pentru ca profitul sa ti se crediteze in maxim 24 ore sub forma de freebet. Spre exemplu, daca vei paria 50 lei pe calificarea celor de la Real Madrid, in cazul in care acestia vor avansa in sferturile Copa del Rey cei 50 lei vor fi rambursati imediat cash, fara cerinte de rulaj, pentru ca restul de 150 lei sa ii primesti sub forma  de freebet.

Acesta trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.2, in termen de 90 zile de la creditare. In cazul in care doresti sa plasezi mai multe selectii pe bilet, fiecare trebuie sa aiba cota minima 1.2. Biletul poate fi plasat pe orice sport, in cazul unuia castigator creditandu-ti-se in cont profitul acumulat, nu si valoarea freebetului. Aceasta trebuie pariat tot din piata Sportsbook.


Souhrn || Česky: |


·         Inregistreaza-te la Betfair pana la ora meciului celor de la Real Madrid utilizand codul ZFBNAD

· Vsaďte si na trhu sázkových kanceláří na skutečnost, že Real Madrid postoupí do čtvrtfinále Copa del Rey

· Maximální sázka je 50 lei

· V případě vítězné sázky bude sázka vrácena v hotovosti a zisk bude připsán ve formě sázky zdarma

sázky, na minimální výběr 1,2


Takovou akci si nesmíte nechat ujít