Cota extrem de mare pentru victoria Barcelonei cu Betis

Barcelona nu isi simte deloc amenintata pozitia de lider in La Liga, avand in vedere mai ales ca formatiile aflate pe locurile 2 si 3, Atletico Madrid si Valencia, au comis pasi gresiti in aceasta etapa. In ultima partida de duminica, elevii antrenati de Ernesto Valverde o vor intalni in deplasare pe Betis, o victorie  fiind la indemana catalanilor. Casa de pariuri Betfair Pravděpodobně má nejvyšší kurz na výhru pro oblíbený tým.


5a645fa212b65_1516527522.jpg


Co dělat || || 532


Pntru a te bucura de aceasta cota extrem de mare pentru victoria Barcelonei cu Betis trebuie sa te inregistrezi la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:45) introducand codul ZFBNAK. Dupa inregistrare si efectuarea unui depozit plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in deplasarea cu Betis. Pariul pe victoria catalanilor trebuie sa fie primul plasat la Betfair, in caz contrar cota marita nefiind valabila. Ai in vedere ca daca te vei inregistra folosind acest cod vei renunta la bonusul de bun-venit.


O odměně


Cota pentru victoria Barcelonei este, intr-adevar, una extrem de mare, luandu-se insa in calcul pentru aceasta doar 5 lei.  Cu alte cuvinte, daca vei profita la maxim de promotie, pariind 5 lei, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga 75 lei. Astfel, miza va fi returnata cash, fara conditii de rulaj, cei 70 lei reprezentand profitul creditandu-se in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet.


30 dní z půjčování s minimálním podílem 1,2 na trhu sázkových kanceláří. Pokud dáváte přednost umístění více tiketu se sázkou zdarma, alespoň jeden výběr musí mít minimální kurz 1,2. Pokud je sázka využívající sázku zdarma výherní, její hodnota nebude připsána na účet, pouze zisk. || anglicky 536


Rezumat


·       Inregistreaza-te la Betfair folosind codul bonus ZFBNAK

· Obdržíte kurzy 15,0 za vítězství Katalánců, maximální sázka je 5 lei

· Uzavřete sázku před přímým přenosem na trhu sázkových kanceláří, podle které Barcelona zvítězí v zápase s Betisem

· Pokud Barcelona zvítězí, dostanete maximálně 75 lei. Vklad bude tedy vrácen v hotovosti a zisk ve formě sázek zdarma

· Také sázka zdarma musí být umístěna na trhu sázkových kanceláří


Využijte mnohem vyšší sdílet